На 15 години съм и имам силно желание да вляза във армията където плащат най много.От скоро почнах да ходя на фитнес и кисна там по 5 часа.
Ако може да ми кажете къде плащат най много на войниците.
ВАЖНО: ТРЯБВА ДА МЕ ПРАЩАТ ПОСТОЯННО НА МИСИИ ДА НЕ СЪМ СИ ВКЪЩИ.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Къде бързаш още малко човече?! Не знам до колко е вярно,но уж щели да връщат казармата наборите,които завършват през 2017 година гимназия ще ходят в казарма за 12 месеца след това тези ще са заменени със следващият набор,така че се подготвяй. А това че ходиш на фитнес не значи че ще те направи силен и годен за служба.
Преди изобщо да си мислиш за физическата подготовка трябва да помислиш дали имаш психиката да отидеш да убиваш хорица (въоражени или не). Тва че бозиш във фитнеса да хубаво е но в армията има и психологически тест. Иначе има наемна армия наречена Френския легион където преди да почнат да ти дават пари ти трябва да подпишеш че си продаваш гъза за определено време. И като за заключение ако са ти наредили нещо каквото и да било ти си длъжен да го изпълниш и след това можеш да отидеш да го обжалваш.