.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ВОЙНИК

Deutsch Patrouille
    Guest

ВОЙНИК

На 15 години съм и имам силно желание да вляза във армията където плащат най много.От скоро почнах да ходя на фитнес и кисна там по 5 часа.

Ако може да ми кажете къде плащат най много на войниците.

ВАЖНО: ТРЯБВА ДА МЕ ПРАЩАТ ПОСТОЯННО НА МИСИИ ДА НЕ СЪМ СИ ВКЪЩИ.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Deutsch Patrouille Виж мнението
    На 15 години съм и имам силно желание да вляза във армията където плащат най много.От скоро почнах да ходя на фитнес и кисна там по 5 часа.

научи се да шиеш винаги си носи гребен оправяй си леглото и си лъскай обувките преди да почнеш с фитнеса
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Да не започваш подготовка за Военното?

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от Deutsch Patrouille Виж мнението

Къде бързаш още малко човече?! Не знам до колко е вярно,но уж щели да връщат казармата наборите,които завършват през 2017 година гимназия ще ходят в казарма за 12 месеца след това тези ще са заменени със следващият набор,така че се подготвяй. А това че ходиш на фитнес не значи че ще те направи силен и годен за служба.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Божееее, колко мъка имало по този свят ......

Мега фен Аватара на Dwyd96
    ТРОЛСКИЯ легион е идеален за теб

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Не ти трябва

Преди изобщо да си мислиш за физическата подготовка трябва да помислиш дали имаш психиката да отидеш да убиваш хорица (въоражени или не). Тва че бозиш във фитнеса да хубаво е но в армията има и психологически тест. Иначе има наемна армия наречена Френския легион където преди да почнат да ти дават пари ти трябва да подпишеш че си продаваш гъза за определено време. И като за заключение ако са ти наредили нещо каквото и да било ти си длъжен да го изпълниш и след това можеш да отидеш да го обжалваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си