- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Би ли искал да се срещнеш с предишния на живо ?
Da
не знам дали би го понесла
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това някаква разновидност на моята тема - http://www.teenproblem.net/forum/sho...%D0%B2%D0%BE-), ли е? (((:
По темата: не
бтв: държа да отбележа, че преди няколко часа станах свидетел на нещо почти забравено - dreamwalker се разписа във форума, по-точно в настоящата тема, след което набързо си изтри коментара. Но аз успях да го видя. (((:
Не.
дам
yes
quod
Да.
да
да
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да