- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметика Essence
Ползвали ли сте я? И доволни ли сте? Интересува ме по-специално фон дьо тен-а дали е хубав? Аз имам спирала и гланц и съм мноооооогоо доволна от тях...но за фдт не знам,пък искам да сменя малко Афинитон-а ;д .
Ето и сайт-> http://www.essence.eu/bg/u-doma.html
ами незнам аз такава козметика до сега не съм исползвала защото никаде не намерихнякой от Велико Търново може ли да ми каже магазин кадето продават продуктите на Essence
![]()
Преди време бях направила такава тема , и имаше доста позитивни мнения. Аз имам гланц с ягодка , ментовия гланц , сенки , лак и заздравител и съм доволна .
За фдт обаче не мога да ти помогна !![]()
Имам гланц и два вида сенки и съм доволна.Сунките поне мойте са доста перлени,а гланца има вкус.![]()
Позитивни мнения съм чувала за тази марка.А така като гледам май, май наистина имат хубави неща/ поне на външен вид
/
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ужасна е тази марка.Тук в Белгия много я има.Бях си купила 1-2 сенки просто е отврат.Първо, че цветовете не са плътни, второ точно 2 часа се задържат върху очите![]()
някои неща са им хубави, имам един заздравител за нокти и гланцове много съм доволна, но сенките и спиралите са пълен боклук...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
аз имам само лакове и съм доволна![]()
Просто аз
Аз от спиралатаа съм многоо доволна,ама то си зависи и от човека де..![]()
аз нямам козметика обаче имам лентички за френски маникюр на тази марка![]()
Гланцовете са яки.
На тая марка имам-очна линия,гланц и черен молив.И от трите съм много доволна..между другото това малко ме учуди![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Те хубавите мнения наистина са много, и аз имам няколко лака оттам, а някой може ли да каже къде има техни продукти. Аз само в Бонжур съм виждала лаковете.![]()
Става въпрос за София
Имам един лак, който е страхотен цвят, но се сгъсти супер бързо.
Saatana vittu perkele hate crew!
имам гланц и съм доволна.Купих си го от Германия за 3 евро,а тук го видях същия за 15 лева![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Има в подлеза при Ндк , някъде до Амор в една аптека . Има в Бонжур на Славейков . Има в Красна поляна на пазара в един магазин само с парфюми .
вчера открих къде има техни продукти в софия, на Руски паметник има една денонощна аптека на ъгъла, мисля ,че се казваше антека "Руски паметник" там има техен щанд .![]()
![]()
![]()