- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Църква на хомосексуалистите
Бидейки практикуващ хомосексуалист и редовен онанист, смея да твърдя, че съм спомогнал за нейното създаване.![]()
Няма такава църква.Всички които работят в църква под прозвището свещенник,игумен и прочие са хомо и такива хора ни дават напъдствие да почитаме Бог,дето най-малко те го почитат като се ебат в храмовете и църквите...репортажите за "баба Гуси",йеромонах Кирил бяха част от това което се случва в действителност.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"Папа Франциск: Християните да искат прошка от гейовете!"
На гей ще му се извиня, точно както на всеки един човек, когото мисля че съм обидил. Но няма да се извинявам, че не харесвам хомосексуализма и не го смятам за нормален, в правото съм си, нали в това е правото на избор.
Тва е все едно ако не харесвам Пенка за жена, а харесвам Станка, да ходя да се извинявам на Пенка, че ми е харесала Станка.
Не знам защо тоя папа толкова натъртва на гейвете. Изглежда се опитва да прокарва нещо.
Последно редактирано от defender : 06-28-2016 на 18:56
тукашните педали са атеисти
има и един мюсюлманин
solo е лесбийка
Никога не бях чувал за тази хомосексуална църква