- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънцърковни бракове и съвместно съжителство
Да.
Не.
Лесно е да прехвърляте отговорността на други. Като някой направи грешка - хората не сме били перфектни. Като нещо независещо от хората стане - неведоми били пътищата господни. Вземе да поемете малко отговорност ли... Я за семействата, я за ценностите.
#InTheMovie
Агарта. Доказваш колко си глупав. Имах добри впечатления от теб, но сега ги разваляш.
Много падна с това, че всички били долни изроди, а децата им ставали същите. Една голяма част от хората са зависли, алчни , мързеливи и квото се сетиш - консуматори, copy paste. Унищожаваме Земята. Унищожаваме себе си. Ще изчезнем.
И отново всичко, което казах не изключва предходната част.
И повтарям. Циганите са хора, ти може да си по- силен, но това не ти дава право да ги мачкаш. Защото тогава висш разум щеше и теб на мачкла. Може да се налагаш, но в името на справедливо развитие. А че популацията от цигани застрашава България и те не могат да се интегрират лесно- за това са виновни отново нашите толерантни власти и ние. И се стига до там, че в глобален план ще трябва някой да се намеси грубо. Да приложи СИЛА, за да се осъществи цивилизация.
тая книга я има много преди щандовете.
Коя книга?
Така пише в оная книга, дето стои на рафта в книжарницата до другата, където пише, че Брус Уейн е Батман ли?
Хайде без, че започва да ми писва с шикалкавенията. Никъде не съм писал, че съм атеист, напротив - в друга тема написах обратното, там също имаш мнения, така че би трябвало да си го видял. Ако не си - е, не съм атеист.
Не знам дали това те наранява, ако да - съжалявам. Не искам да те наранявам, но пък не съжалявам, че развалям мнението ти за мен, понеже не съм тук, за да градя добро такова.
Много паднах с това, че казах истината? Жалко, защото съм от страната на тези, които го крият от вас и правят всичко възможно да си мислите обратното, докато дойдох тук и ви го казах директно. И паднах в очите ти. Еми...
За втори път ми казваш нещо свързано с циганите и че съм бил едва ли не расист, при условие че никъде не съм написал такова нещо. Под вас или тях не говоря за етноси или раси. Защо като обиждам циганин съм расист, а като обиждам българин не? Обиждам спрямо качества и интелект, а не спрямо цвят. Ако повечето от едните имат по-лоши качества и по-нисък интелект не означава, че съм расист, защото гледам индивидуалното и уважавам доста от циганския етнос в България. Онова изречение, в което намесих циганите в България всъщност беше в тяхна защита, но явно не си го разбрал правилно. Е сега го поясних специално.
Относно мачкането - не мачкам никого, вие се мачкате сами и го доказвате в не знам коя тема поред. И да кажеш, че се възползвам безочливо - не е така, както виждаш не си мълча.
И като говоря, че вие имате вина за убиването на семейството и ценностите всъщност не визирам България. България е бита карта от много време и тя няма нужда да се обсъжда. Говоря глобално, светът отдавна е такъв и ще става все повече, така че нека не затваряме кръгозора си с едни сто и малко хиляди квадратни километра.
Нали казахте, че като казвате на някого, че е педераст не го обиждате, защото той е такъв. Ето де, не ви обиждам. Казвам ви какви сте.
Agartha, а ти иначе хубав гей ли си, симпатичен ли си?
Мъжете хвърлят ли ти око на улицата?
Агарта, както виждаш, никой не се засяга от теб, спри да извъртваш темата в други посоки, само защото го приема лично и не можеш да се докажеш.
Като не ти харесва света, или променяш нещо, или си правиш бесило. Само глупавите, които не знаят в какви лайна живеят, и че са като рибки в аквариум, живеят с щастливи мисли за света. Но тъй като наблюдавам, и те си имат свои неюриятности, билп то от всякакъв характер. Обаче ти мойто момче ли не ти знам възрастта, младо си още, неопитно, та преди да слагаш всички под общ знаменател, погледни себе си , извън огледалото в стаята, и разбери, че също си създаден от това, което всички, не си от друго.
Признавам ти, това не го очаквах. Удар под кръста.
Променям, променям. Не се безпокой за мен. Иначе ми харесва света. Но може и по-добре.
И аз не знам твоята, може да съм момче за теб, може ти да си за мен - не се знае знае ли се, но не е важно.
Под общ знаменател не слагам никого от изродите. Всеки е различен и има своята индивидуалност. Мисля, че няколко пъти вече водим този разговор, на мен ми писна да го пиша постоянно. А на теб да го четеш?
От какво съм направен не бързай да ми даваш обяснение. Гледайте вие от какво сте направени, това е по-важно.
Имате още много хляб да ядете, за да ми пояснявате разни несигурни информации, които тук-там сте чели или сте чули, та сте взели и да повярвате.
Според вас, какъв е смисълът на живота?
Агарта. Спорът ни започна именно, защото повтаряш едно и също на места, където не е необходимо. Злепоставяш мнението ми като го дубликираш с други думи.
Та писна ми и на мен да ти слушам безграничното его, а да приказваш общо приети неща.
Ако беше нялой, вече щеше да змаеш възрастта ми . и други неща за мен.
Аз те предупреждавам много да не се възхваляваш. Не се знае над теб колко етажи има. Не се знае с кой ще си утре.