- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънцърковни бракове и съвместно съжителство
Да.
Не.
Агарта, както виждаш, никой не се засяга от теб, спри да извъртваш темата в други посоки, само защото го приема лично и не можеш да се докажеш.
Като не ти харесва света, или променяш нещо, или си правиш бесило. Само глупавите, които не знаят в какви лайна живеят, и че са като рибки в аквариум, живеят с щастливи мисли за света. Но тъй като наблюдавам, и те си имат свои неюриятности, билп то от всякакъв характер. Обаче ти мойто момче ли не ти знам възрастта, младо си още, неопитно, та преди да слагаш всички под общ знаменател, погледни себе си , извън огледалото в стаята, и разбери, че също си създаден от това, което всички, не си от друго.
Признавам ти, това не го очаквах. Удар под кръста.
Променям, променям. Не се безпокой за мен. Иначе ми харесва света. Но може и по-добре.
И аз не знам твоята, може да съм момче за теб, може ти да си за мен - не се знае знае ли се, но не е важно.
Под общ знаменател не слагам никого от изродите. Всеки е различен и има своята индивидуалност. Мисля, че няколко пъти вече водим този разговор, на мен ми писна да го пиша постоянно. А на теб да го четеш?
От какво съм направен не бързай да ми даваш обяснение. Гледайте вие от какво сте направени, това е по-важно.
Имате още много хляб да ядете, за да ми пояснявате разни несигурни информации, които тук-там сте чели или сте чули, та сте взели и да повярвате.