- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънцърковни бракове и съвместно съжителство
Да.
Не.
В един свят, където има създаден ред ли? Я ми дай пример къде има ред, защото аз такъв не виждам. Но има време де, скоро ще настъпи времето с реда.
Същата цел каквато имат и хетеросексуалните, които задоволяват извратените си желания. Разлика между това мъж да се радва на пишка и мъж да се радва на жена в кожа с големи цици и правеща му дълбоки свирки няма. И двете са плод на една и съща болест.
Искаме брак наравно с хетеросексуалните, защото вие сте същите пънове, както и ние и не правим абсолютно нищо. Като създавате семейство с деца, какво от това? Какви стават децата ви? Гейове. Убийци. Изнасилвачи. Робове. Все тая дали имате деца или не. Те са изроди, защото вие сте такива. (ние също). Няма никакво значение. А бракът не е съюз пред Господ, защото бракове има много преди т.нар. Господ. А пред властите... Те пък едни власти.
Не всички имат равни права и това е факт. Не може да бъде променено, нищо че в конституциите пише разни там измишльотини.
Въобще не си уцелил на кого да зададеш този въпрос в опита си да се направиш на остроумен, но ще ти отговоря, макар и да е глупава работа като цяло, за да го правя.
Не ям храна, която не ми харесва без значение кой я е приготвил. Не гледам филм, който не харесвам, с никого, без значение кой е другият. Не правя нищо, което не ми харесва, без значение кой ще бъде обидения и наранения. И именно затова съм заобиколен от доста сериозни и истински хора, които впрочем не се съобразяват и с мен. Хора, които не харесват педерасти, но ги уважавам заради качествата им и те мен заради моите - например.
За да има тежест едно мнение, то трябва да бъде казано от човек, чиито история и гръб тежат. Понеже не знам кой си в действително и какви са твоите действия в исторически план, би ли ми пояснил, за да знам дали наистина да ти вземам мнението под внимание или не? Понеже мнения - много, ама малко от тях тежат наистина. Аз предпочитам да остана анонимен, както споделих неведнъж, но и не държа мнението ми да бъде взето под особено внимание. Всеки има правото на свободата, за която толкова желае... (Хаха! Свобода...)
Като започнете да изучавате психологията на хората и най-трудната част - на детето, ще е добре да давате мнение. До тогава сте си чиста форма на форумни пишещи машини. Децата ги развращава светът, който не струва и пет пари - и преди, и след като педерастията стана явна. Децата не са виновни, съгласен съм. Виновни сме всички, не слагайте педерастите в отделна графа. Аз имам вина точно колкото и вие, които сте хетеросексуални. Общестовот е БОЛНО и то не СТРУВА. Написах го неведнъж, ще го пиша докато мога, понеже е истина. И не съм аз лицемера, както ме изкарахте, защото вие говорите за общество, а то липсва. Не в България, в целия свят.
Деца, та деца. Семейство, та семейство. Толкова сте далеч от идеята за семейство и деца, че само си чешите пръстите явно.
Последно редактирано от Agartha : 06-04-2016 на 12:22