.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли против семействата да създадат поколение без църковен брак?

Гласували
13. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

10 76,92%
  • Не.

3 23,08%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 163

Hybrid View

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    има и от пискливите шумни педали, които парадират с педерастията си, като "Жорето Кучков" например.
    На този и аз бих му завъртял един шамар, да си знае.

Относно за развитието на поколената, ако нямаш и малко чувство за отговорност, ми тогава нямам какво да ти кажа.

Голям фен Аватара на Agartha
    Смяташ ли, че всяко педерастко семейство възпитава децата си (осиновените) строго индивидуално към педерастия? Учителят по химия като натяква на детето си да стане химик не е ли същата вреда над съзнанието му?

Има в пъти по-големи изроди, които са от хетеросексуални семейства и то доста вярващи християни. Алистър Кроули е типичен пример за това.

Научете основите на човешката природа и тогава давайте мнение. И за протокола, не съм хомосексуалист, но щом една теза не можете да защитите защо сте против (все едно и също - семейство, та ценности, та религия... Нито семействата ви са като семейства, нито ценностите ви са ценности, нито религията ви... Леле-мале, густо ми стана като споменах религия), за какво говорим изобщо.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Относно за развитието на поколената, ако нямаш и малко чувство за отговорност, ми тогава нямам какво да ти кажа.
    Само, че изречението ти приключва до "ако".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си