.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Фалшива бележка

Здравейте, някой случайно да знае къде мога да си намеря фалшива бележка за училище от бургаска лекарка или случайно някой да продава?

ОМГ! Ние тук сме лекари,фалшификатори и т.н! Попитай твоите съученици или някои на твоите години със сигурност знаят доста за фалшивите бележки и могат да ти набавят!

Е, ако за Тетевен веднага щях да ти кажа.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pipinka89 Виж мнението
    Здравейте, някой случайно да знае къде мога да си намеря фалшива бележка за училище от бургаска лекарка или случайно някой да продава?
    Просто помоли личния си лекар и ще ти даде.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от pipinka89 Виж мнението
    За Бургас не знам.Но бележки без нищо писано в тях се продават в книжарниците,някои лекари са добри и дават бележки бол ако твоят лекар е такъв му кажи да ти напише бележка.Ако смяташ да бягаш от даскалото цял месец,два това с медицинската бележка няма да свърши работа.

Принципно ако става дума за големи количества може да се пращат даже от софия. Имам човек който ги прави с какъвто печат поискаш

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    За Бургас не знам.Но бележки без нищо писано в тях се продават в книжарниците,някои лекари са добри и дават бележки бол ако твоят лекар е такъв му кажи да ти напише бележка.
    Моя баща като малък лекарката му давала бележки когато не му се ходи на даскало

Ейй колко бележки прекарах аз едно време !

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Личния лекар ще ти даде И на мен няколко пъти ми даваше

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз ги давах за по 2 лева имах цял кочан и печат.Добре че не ме хванаха че сигурно щяха да ме затворят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си