Хахаха ти си бомба,бомба - жили бом-бом :дддд заради твоя милост ме хвана лигата! Няма такъв!
Предлагам ви съвсем човешки и приятелски като съфорумци, да се преместим в темата за надебеляването, тя и без това е развалена. Тук поне все още сме на първа страница.
Плочките са важни за гръбначния стълб. Никой не кара никого да си съблича тениската и блузата.
Брат аз съм 1.60 и съм 77 кг и също се опитвах да направя плочки но инстуктора каза че трябвало да спазвам режими да съм свалял няколко кг. на мнение съм че като си масивен няма да има смисъл да правиш плочки , а да стопиш мазното. Ръката ми е 40 см краката ги оформих но още само корема не съм махнал![]()
Защо се обиждате така жестоко? Не ви ли притеснява, че децата гледат и възприемат?
Тва е любов тяхното, просто не го знаят още![]()
Amorenvivo аз съм 184 на 92 кг в момента .. дали ще имам "плочки" някога , какво трябва да направя за да имам... help plz m8
п.п. 12%~ bf atm.
Да за съжаление лошите хора са навсякъде! Но на живо не могат да ти кажат и едно как си а тук се правят на велики,добре че е интернет иначе нямаше къде друга де да се правят на дървени философи,дето не знаят къде се намират ама иначе с потенциал за умствен капацитет!
YoungBloodz, ти колко акаунта имаш, признай си! Айде да си мерим акаунтите.
Amor, ти с колко акаунта си, кака? Айде да си мерим акаунтите и с теб.![]()
Не може така да отговаряш от нейно име.Не е справедливо, знаеш - има морални норми, ценности. Хората са добри. Не бива.
очевидно мога![]()
само аз мога да дисквалифицирам
Е какви са тия корупционни схеми сега? Аз организирах меренето.
Amorenvivo, Ти си един тъп пед*раст! Миришеш, травестит си и само се заяждаш с Indistinct и YoungBloodZ... Защо го правиш, педи? Искам да гледам как умираш, как ти изкачат учите на електрическия стол!Искам от ИДИЛ да се изгаврят с теб. Педерунгел нещастен!!!
Хайде, ставай и се махай, че ще има чупене на ребра и гълтане на езици.