здравейте 1.63 висок съм и 70 кг мога ли да направя плочки
благодаря предварително
Амиии доста трудно ще ти е с тези 70 кг да направиш плочки! Първо трябва да свалиш мазнините и теглото да достигне до 63,64 кг да съответства на ръста ти и тогава може да се заемеш с упражненията за плочки,които ще имат резултат ако се правят редовно без прекъсване,трябва да има постоянство и упоритост от твоя страна!
А какво значи "хилав"?
Появата на "Плочките" е директно зависимо от подкожните мазнини, точка. И това важи не само за "плочките" ами за всяка мускулна група. Искаш ли да се покаже мускула, трябва да разкараш мазното дето го покрива, без значение дали си 50 или 100 кила. Лапетата на по 9-10 години дето са по 30 кила с мокри гащи по плажа с "плочки" да не мислите че тренират за тях или пък имат обем.
Така е, но това е само половината от истината!
Като мускулът няма обем, и 0% мазнини да имаш, пак няма да има "плочки"! Ако само разкараш "мазното дето го покрива", ребрата ще ти се покажат, а плочки изобщо няма да видиш! Снимки на умиращи от глад хора не си ли виждал?! Те имат ли "плочки"?!
Аз такова нещо не съм виждал!
можеш когато подкожните ти мазнини го позволяват => колкото по-малко мазнини, толкова повече се виждат плочките
правенето на 500 коремни преси на ден няма да ти помогне особено, най-много да направи коремните ти мускули по-големи, това е. Да, тогава ще си личат повече при по-висок % мазнини, т.е. биха се виждали по-лесно, но докато успееш да ги направиш по-големи ще минат години. Затова се съсредоточаваш върху добра храна.
най-добрия ти план на действие е следния: сега е лято, има много плодове и зеленчуци, т.е. имаш по-голям избор от добри храни. Правиш си една салата, намираш си някъв източник на протеин - месо, яйца и някакъв сложен въглехидрат, че да те държи сит + малко мазнини и воала. Тялото ти приема добро гориво, твоята работа е да го използваш правилно. За да го използваш правилно ти трябва физическа дейност. Това значи, че трябва да се движиш. Като се движиш гориш калории. Когато се храниш добре и гориш калории, мазнините започват да изчезват. Изчезнат ли достатъчно мазнини, плочките започват да се виждат.
ТОЛКОВА Е ПРОСТО, от теб зависи само да го изпълняваш.
А като цяло, плочките са най-безполезното нещо, защото най-много да ти донесат една-две тъпи курви, които да те заебат до 2 седмици и това е. Целта ти трябва да е да бъдеш по-бърз, по-силен и по-здрав, а не менте-сексапил за малки курви.
Евала за тоя пост!
За това обаче не съм съгласен! Защо да е безполезно?!
Това да не би да е малко!? Аз например, точно това искам!
На мен пък това изобщо не ми трябва! Какъв е смисълът от това, освен ако не си професионален спортист?
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...972d3f574c.jpg
Щом тия могат, и ти можеш.