.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Тема: плочки

Повече от фен Аватара на stalker681

плочки

здравейте 1.63 висок съм и 70 кг мога ли да направя плочки

благодаря предварително

Амиии доста трудно ще ти е с тези 70 кг да направиш плочки! Първо трябва да свалиш мазнините и теглото да достигне до 63,64 кг да съответства на ръста ти и тогава може да се заемеш с упражненията за плочки,които ще имат резултат ако се правят редовно без прекъсване,трябва да има постоянство и упоритост от твоя страна!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Амиии доста трудно ще ти е с тези 70 кг да направиш плочки! Първо трябва да свалиш мазнините и теглото да достигне до 63,64 кг да съответства на ръста ти и тогава може да се заемеш с упражненията за плочки,които ще имат резултат ако се правят редовно без прекъсване,трябва да има постоянство и упоритост от твоя страна!
    липсата ти на знания е ярка като клина на мацката на аватара ти

Цитирай Първоначално написано от stalker681 Виж мнението
    здравейте 1.63 висок съм и 70 кг мога ли да направя плочки

благодаря предварително
    можеш когато подкожните ти мазнини го позволяват => колкото по-малко мазнини, толкова повече се виждат плочките

правенето на 500 коремни преси на ден няма да ти помогне особено, най-много да направи коремните ти мускули по-големи, това е. Да, тогава ще си личат повече при по-висок % мазнини, т.е. биха се виждали по-лесно, но докато успееш да ги направиш по-големи ще минат години. Затова се съсредоточаваш върху добра храна.

най-добрия ти план на действие е следния: сега е лято, има много плодове и зеленчуци, т.е. имаш по-голям избор от добри храни. Правиш си една салата, намираш си някъв източник на протеин - месо, яйца и някакъв сложен въглехидрат, че да те държи сит + малко мазнини и воала. Тялото ти приема добро гориво, твоята работа е да го използваш правилно. За да го използваш правилно ти трябва физическа дейност. Това значи, че трябва да се движиш. Като се движиш гориш калории. Когато се храниш добре и гориш калории, мазнините започват да изчезват. Изчезнат ли достатъчно мазнини, плочките започват да се виждат.

ТОЛКОВА Е ПРОСТО, от теб зависи само да го изпълняваш.

А като цяло, плочките са най-безполезното нещо, защото най-много да ти донесат една-две тъпи курви, които да те заебат до 2 седмици и това е. Целта ти трябва да е да бъдеш по-бърз, по-силен и по-здрав, а не менте-сексапил за малки курви.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    можеш когато подкожните ти мазнини го позволяват => колкото по-малко мазнини, толкова повече се виждат плочките

правенето на 500 коремни преси на ден няма да ти помогне особено, най-много да направи коремните ти мускули по-големи, това е. Да, тогава ще си личат повече при по-висок % мазнини, т.е. биха се виждали по-лесно, но докато успееш да ги направиш по-големи ще минат години. Затова се съсредоточаваш върху добра храна.

най-добрия ти план на действие е следния: сега е лято, има много плодове и зеленчуци, т.е. имаш по-голям избор от добри храни. Правиш си една салата, намираш си някъв източник на протеин - месо, яйца и някакъв сложен въглехидрат, че да те държи сит + малко мазнини и воала. Тялото ти приема добро гориво, твоята работа е да го използваш правилно. За да го използваш правилно ти трябва физическа дейност. Това значи, че трябва да се движиш. Като се движиш гориш калории. Когато се храниш добре и гориш калории, мазнините започват да изчезват. Изчезнат ли достатъчно мазнини, плочките започват да се виждат.

А като цяло, плочките са най-безполезното нещо, защото най-много да ти донесат една-две тъпи курви, които да те заебат до 2 седмици и това е. Целта ти трябва да е да бъдеш по-бърз, по-силен и по-здрав, а не менте-сексапил за малки курви.
    ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ! АВТОРА АКО ТИ ГЛЕДА ГЛУПОСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ ВЕДНАГА! А ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА Е МНОГО ПО-ВЯРНО!

Голям фен Аватара на Agartha
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...972d3f574c.jpg

Щом тия могат, и ти можеш.

Давай, тигре! Убий ги!

anonymous990763
    Guest
    ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ! АВТОРА АКО ТИ ГЛЕДА ГЛУПОСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ ВЕДНАГА! А ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА Е МНОГО ПО-ВЯРНО!
    Не ти ли омръзва все едно и също?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не ти ли омръзва все едно и също?
    Педалче не се занимавай с мен а си гледай пътя!

Чух педалче и ми настръхнаха космите на краката.

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Чух педалче и ми настръхнаха космите на краката.
    Хахаха и има защо! Аз "много ги обичам" такива!

Понеже съм леко самовлюбен, визирах себе си.

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Понеже съм леко самовлюбен, визирах себе си.

Леко или бая :ддд

На периоди съм.

В периоди когато си в цикъл ли? :дддддд

Чак такъв педераст не съм. Имам си граници.

Хахаха ти си бомба,бомба - жили бом-бом :дддд заради твоя милост ме хвана лигата! Няма такъв!

То вярно, че е заразно... Не се съобразих.

anonymous990763
    Guest
    Педалче не се занимавай с мен а си гледай пътя!
    Душичка, пак използваш груби думи.

Предлагам ви съвсем човешки и приятелски като съфорумци, да се преместим в темата за надебеляването, тя и без това е развалена. Тук поне все още сме на първа страница.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София

Евала за тоя пост !
    А като цяло, плочките са най-безполезното нещо
    За това обаче не съм съгласен! Защо да е безполезно ?!
    ...защото най-много да ти донесат една-две тъпи курви... -сексапил за малки курви...
    Това да не би да е малко!? Аз например, точно това искам !
    Целта ти трябва да е да бъдеш по-бърз, по-силен и по-здрав
    На мен пък това изобщо не ми трябва! Какъв е смисълът от това, освен ако не си професионален спортист?

Плочките са важни за гръбначния стълб. Никой не кара никого да си съблича тениската и блузата.

Супер фен Аватара на Юлиян
    Брат аз съм 1.60 и съм 77 кг и също се опитвах да направя плочки но инстуктора каза че трябвало да спазвам режими да съм свалял няколко кг. на мнение съм че като си масивен няма да има смисъл да правиш плочки , а да стопиш мазното. Ръката ми е 40 см краката ги оформих но още само корема не съм махнал

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Евала за тоя пост !
    За това обаче не съм съгласен! Защо да е безполезно ?!
    Това да не би да е малко!? Аз например, точно това искам !
    На мен пък това изобщо не ми трябва! Какъв е смисълът от това, освен ако не си професионален спортист?
    :Д :Д :Д

трябва ти, за да си по-добър човек

удави се в плитка вода, овца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си