Първоначално написано от Rakshy удави се в плитка вода, овца Овца ще викаш на майка ти дето не е трябвало да те ражда празноглавецо!!!
Първоначално написано от Amorenvivo Овца ще викаш на майка ти дето не е трябвало да те ражда празноглавецо!!! защо се заяждаш с всички по толкова селси начин ?
You are everything baby ! ol baby ! ahahehha ;*
Първоначално написано от bubaduc защо се заяждаш с всички по толкова селси начин ? не е ли очевидно? защото е глупак
Първоначално написано от YoungBloodZ не е ли очевидно? защото е глупак Хермафродита на всяка манджа меродия!
Първоначално написано от Amorenvivo Хермафродита на всяка манджа меродия! никой освен теб не ме мисли за хермафродит но ти с всеки твой пост доказваш на всички колко си глупав
Първоначално написано от YoungBloodZ никой освен теб не ме мисли за хермафродит но ти с всеки твой пост доказваш на всички колко си глупав Хахах не бъди толкова сигурен хермафродите! Обади се да видиш колко съм мъж ама си путка и не ти стиска! Знаеш само да се криеш по форумите!
Първоначално написано от Amorenvivo Хахах не бъди толкова сигурен хермафродите! Обади се да видиш колко съм мъж ама си путка и не ти стиска! Знаеш само да се криеш по форумите! да бе... да ти звънна и да ми разбереш номера няма да стане, педофил такъв!
Първоначално написано от bubaduc защо се заяждаш с всички по толкова селси начин ? Когато нападат и аз нападам не оставам на никой длъжна! По-хубаво ли е да си мълчиш и да те тъпчат?! Отговарям ясно и не толкова обиждащо,защото до сега не съм напсувала нито веднъж!
Първоначално написано от bubaduc защо се заяждаш с всички по толкова селси начин ? не се ядосвай да потренираме заедно ще се успокоиш значително
Правила