.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Харесвам едно момиче.

Здравейте, както виждате от заглавието, аз харесвам едно момиче. От един клас сме и се познаваме от 3 години. Наскоро тя започна да ме заговаря, дори сяда с мен и така, но незнам как да го и го кажа. Моля да ме посъветвате.
    Благодаря предварително! ☺
    Последно редактирано от hadenough13 : 06-04-2016 на 19:23

Супер фен Аватара на fanton1
    Не ни занимавай с глупавите ти проблеми

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от hadenough13 Виж мнението
    Здравейте, както виждате от заглавието, аз харесвам едно момиче. От един клас сме и се познаваме от 3 години. Наскоро тя започна да ме заговаря, дори сяда с мен и така, но незнам как да го и го кажа. Моля да ме посъветвате.
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    +1

Иначе пробвай да бръкнеш в гащите изневиделица. Ако подскочи и охне, твоя е. Всъщност, ако го направиш както трябва, каквото и да направи - твоя е.

Повече от фен
    Супер, че е почнала да те заговаря.Станете приятели за начало, излизайте и после й кажи, че я харесваш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    +1

Иначе пробвай да бръкнеш в гащите изневиделица. Ако подскочи и охне, твоя е. Всъщност, ако го направиш както трябва, каквото и да направи - твоя е.
    Най-много да му забие един шамар

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Браво!

Благодаря, Agartha, със сигурност ще го направя! И казах, че искам съвет, моля Ви не спамете напразно.

Повече от фен
    Действай...Ама внимавай да не ти изплющи един шамар

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз вече никой не харесвам

Благодаря, Agartha, със сигурност ще го направя! И казах, че искам съвет, моля Ви не спамете напразно.
    Колкото и да не ти се струва сериозен съвет, то написаното беше именно такъв. Това, че нямаш смелостта си е твой проблем.

Виж, давам ти пример. Ял съм шамари. Правил съм бели. Къде ли не съм си врял носа. Едно знам. Който бърка, намира.

Днес говорих с нея, навърта се около мен, дори днес като бяхме по ИТ седна до мен, и се доближи много... Ама много.. Мисля да и кажа, но ще почакам още малко. Благодаря ,продължавайте със съветите.

Захапи я за врата и я хвани здраво за косата. Ако тръгне да се дърпа, дръж мъжката. Като се възбуди, сама ще ти пусне.

Давай, тигре!

Днес говорих с нея, навърта се около мен, дори днес като бяхме по ИТ седна до мен, и се доближи много... Ама много.. Мисля да и кажа, но ще почакам още малко. Благодаря ,продължавайте със съветите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си