- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да предложа годеж(годежен пръстен) на приятелката си
Аз като 1 бих казал типично момче интересуващо се от Спорт и момчешки глупости,а не от обичай традиции,сакам да ви питам
Какфо представлява годежният пръстен....
Трябва ли да има определен срок за да се връчи и разни такива неща щот съм яко бос на тая тематика....
Преди години се шегувах,че първото момиче което изтърпи моята личност половин година и знам че ме обича както и аз нея ще се сгодя за него
на 18февруари правим 6 месеца
мисля ще е яко малко след свети валентин и на полугодишнината ни да я зарадвам с нещо таковадо сега само сме се шегували и си казахме че аз ще й зема и тя на мен....
По различни ли съ пръстенчетата ала балаи 2мата ли носим или само този на който е предложил длугият :з
Извинявай, ама защо си мислиш че 6 месеца стигат за такава важна стъпка, че аз като бях 2 години с моята приятелка и се разделихме не мислих затова а ти сега още-направете-4, 5 години пък тогава.Прекалено рано е според мен, но нека и другите се изкажат.
Ама ти сериозно ли питаш какъв трябва да е ГОДЕЖНИЯ пръстен,или просто искаш да купиш на приятелката си пръстен ,който да е символ на любовта ви??![]()
пхахаххааха човека се шегува май
ПП част от подписати не е актуален , затова е добре да го махнеш
Първоначално написано от mitakkka
4-5 години да изчака още?Децата им "лельо" и "чичо" ли ще им викат?
А иначе нямам идея на колко си?Може би от там трябва да почнеш?И сигурен ли си,че в тийн форум ще ти дадат най-точната информация за годеж?
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
А защо не?
Случайните неща са най-хубави![]()
Пък и всичко е един вид хем на шега хем истина и якото в случая е, че и пр-ката му знае това.. Не е казано, че ще правят свещен съюз след още половин година.
Пич те годежните пръстени ще са скъпи сигурно, ама съвсем спокойно можеш да й вземеш някой по-представителен и да й кажеш, да го приеме временно като годежен.. пък ако наистина вече след време поискаш нещо по-сериозно можеш да й дадеш истински годежен![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Темата е напълно сериозна....
Минал съм през доста неща в живота,патил съм,ставал съм.... Знам какфо искам...
хората се женят на по 18,защо аз на толкова не се сгодя за 1 момиче и да скрем още повече любовта си.... Иска ми се да е перфектно... сиреч да говоря ли с тяхните да зема ръката и знам ли![]()
Абсолютно вярно!Първоначално написано от varnen4e
![]()
Знаеш какво искаш?
Моля ти се, хората на по 40 не знаят какво искат. Нищо ли4но де
Виж, това си е твоя работа, но според мен да се зажениш толкова рано е просто лудост. Голяма работа, 4е сте се разбирали половин година. 4ове4е, половин година нищо не е! За половин година дори не можеш да кажеш, 4е наистина се познавате..
Мое мнение, но за брак трябва да мислиш след бая време. Поживейте заедно, вижте дали ще издържите още някоя и друга година и тогава. Нали знаеш, в на4алото на една връзка винаги си убеден, 4е си открил твоята идеална половинка. Но минава време и не вси4ко е по мед и масло..
![]()
Робинята на Quench
Ами това са ваши мнения.... Аз одавна не съм като стадото
Просто ви питах за ко иде реч.... пък дали съм готов или дали е правилно е друга тема![]()
ako smqtash che naistina obichash tova momiche naistina i podari godejen pr1sten ,no tova e mnogo vajno reshenie v celiq ti jivot ...dano naistina tq e tvoqta polovinka k1smetcheta i da kajesh posle kak e minal godeja :P (ako e imalo tak1v de ) xqx
Значи първо ще си позволя мнение да ти дам после по темата :
Значи разбирам те прекрасно. Това, че не си като стадото е страхотно, също страхотно е, че се обичате. Но за Бога недей да правиш това сега....не ти казвам, че няма да сте заедно цял живот с мацката ти - напротив искрено ти го пожелавам - и ако ще е така нищо не пречи да изчакаш още малко. Ти си на 18, ОК изживял си много, но не можеш да си представиш колко още има да видиш. Сигурно ти звуча като някой 40 годишен, но е факт. И аз не на 18, а на 22г. до скоро ми минаваха същите мисли през главата, но нещо се случи. Мисълта ми е не прибързвай, дайте си малко време, влезте в университети, почни да изкарваш сам някакви пари, заживейте заедно. Вярвай ми това може да се случи по - скоро от колкото ти звучи. А и наистина, както каза Sindel за 6 месеца дори не се познавате истински, въпреки че убеден съм така ти изглежда. А и поне едно мисля че го осъзнаваш, а именно как ще реагират родителите й ако им се изтъпанчиш и им кажеш че искаш да се жениш за 17 ( предполагам че е там някъде ) годишната им щерка. Определено знам аз как бих реагирал, а далеееч не съм сухар...
А за да ти отговоря поне малко на същинския въпрос - само ти подаряваш годежен пръстен, а не и тя на теб. По традиция е добре да не е евтин, но може да и да е нещо оригинално и символично с перспектива...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ideqta ti e mnogo sladka spored men,chovek koito rqdko se vyodushevqva ot takiva raboti.Naistina si mislq,che momicheto shte ostane mnogo priqtno iznenadano.Trqbva obache da se postaraesh da i obqsnish pravilno kakvo znachi prystena,koito i podarqvash.Toi ne trqbva da simvolizira,kakto v tradicionniq smisyl,predstoqshto predlojenie za brak,a prosto da pokaja silnite ti chuvstva kym priqtelkata ti.Za da ne stavat obache nedorazumeniq e hubavo tova da i go obqsnish podarqvaiki i prystena,zashtoto ponqkoga kolkoto i absurdno i na pryv pogled nevyzmojno da izglejda edin predstoqsht brak momichetata se plashim dori ot podobni idei.Taka che spored men deistvai,no s opredelena mqrka.
P.S.Za prystena,normalno che nqma da dadesh nqkolko hilqdi lv,vse pak predpologam si oshte uchenik i ne mojesh da se pohvalish s nqkakyv zavidno golqm i stabilen dohod.Ne e vajno kolko shte struva,vajnoto e da e ot syrce i da i go podarish po originalen i nezabravim nachin. :P Naprimer az moq prysten go vidqh edna sutrin kato se sybudih.Cqla nosht toi me e debnal da zaspq i kato sym zaspala mi go e slojil.I na sutrinta tyrkaiki ochi i protqgaiki se gledam prystena i tolkova beshe smeshno kato se okokorih :P Opredeleno nqma da go zabravq! Uspeh![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Истината е,че сичко е малко СЛОЖНОкоето е нормално защото живота не е като по филмите... проблемите са нещо вървящо ръка за ръка с това което правим или вършим
Просто ми трябва нещо което да скрепи МНОГО връзката ни...... Искам да разбере половинката ми че не съм от тези дет казват "Ей,обичам те...Бих се оженил за те" аз просто действам..........
Как да кажа..... минали са много момичета през ръцете ми..... и бих казал СВЕСТНИ МОМИЧЕТА защото до една съм си ги избирал....но за първи път е ТОЛКОВА СИЛНО..... да може греша да не е ИСТИНСКАТА МИ ЛЮБОВ но не искам да я изпускам дори и да няма причини да се притеснявам.....
Обеден съм че я искам.....ако трябва от инат но ще съм с нея и за напред!
Е така напук на сички дет казват че любовта е нещо временно или относително или ИЗМИСЛЕНО
Смяли сме се след думи от рода "ако трябва бебенце ще си направим но да сме заедно" а в сяка шега или лъжа има не малко истина
надявам се да сте ме разбрали
Добре а именно след като всичко ви е толкова силно, кой е казал че трябва да се жените или още повече да си правите бебе за да сте заедно ? Пак ти казвам адски много те разбирам, ама направете поне година и половина и тогава пак помисли....Проблемите ОК, ама проблемите на 15, на 18, на 22 и на 25 са коренно различни....безумно е да правиш такава стъпка без работа, без жилище, без явна визия за бъдещето. Както и да е ти си знаеш, моят съвет както казах и на предишната страница е дай си време....
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Tova,koeto si napisal naistina govori dosta dobre za teb i za otnoshenieto kym priqtelkite ti po princip i oshte po-silno izrazeno za segashnata ti izgora.Spored men obache tova,koeto si napisal tuk,trqbva da uspeesh po-nai plamenniq,izobretatelen i originalen nachin da i go pokajesh.Vsqko edno momiche bi se polaskalo da razbere kolko mnogo znachi za choveka,kogoto obicha(predpolagam,che i tq te obicha).Taka che spored men trqbva da syberesh nujnata smelost i da napravish tova,koeto si reshil![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Az nqma da te napadam zaradi tva 4e 6e se jeni6 tolkova rano...se pak re6enieto si e tvoe i nadali nie mojem da ti go promenimTa taka...6tom iska6 da se sgodi6 za neq i kupi prasten s nqkakav kamak v nai dobriq slu4ai diamant ne e nujno i ti da ima6 prasten kupuva se samo za momi4eto...aide Uspeh ti pojelavam i dano prieme
![]()
![]()
![]()
Bojeeee...Първоначално написано от mon4eto
Ama ti pravish li razlika m/u predlojenie za brak i godej ?! Koi ti govori za svatba?!
Благодаря ви найстина![]()
ще обсъдя и с наще може би и с пирятелите
пък има 1 месец кой знай ко мой ми хрумне :П
Na vashte obache se postarai maksimalno dobre da obqsnish za kakvo govorish,zashtoto e mnogo vyzmojno da ostanesh pogreshno razbran.UspehПървоначално написано от sharkybul
![]()
А дали тя наистина е готова за подобна крачка?
То и аз бръщолевя за брак и деца, ама ако опре ножа до гърлото, сериозно бих се замислила. Защото не съм отговорна. Защото едвам се грижа за себе си, а какво остава да създам семейство.
Дори самият годеж, като.. действие.. не показва колко силна е връзката ви. Едно пръстенче и 3 думи не правят перфектната връзка. ОК, ти искаш да и го покажеш, да и покажеш колко е важна тя за теб.. Но ... каквото и да си говорим, хора сме, нищо не сме видели от тоя свят. Не може да си сигурен, че след 3 години все още ще сте заедно и ще сте толкова щастливи, колкото сега.
Според мен действията ти са необмислени.
Хора всякакви. Но според мен сте малки.
Готов ли си да и поискаш ръката пред родителите и?
Най-сериозно и отговорно..
Само между другото, хипер смахнати типове се навъдихме в тоя форум.![]()
А за някоя и друга годинка представяш ли си.....Първоначално написано от sharkybul
Айде със здраве и умната с идеите за правене на бебета...
az p1k te podkrepqm napulno,kefq se na takiva hora kato teb!predpolagam tva e pove4e simvoli4no za da e sigurno'' po natata6noto vi bude6te! nikoi ne e klazal 4e ste urnali vednaga se jenite. prosto edin znak na obi4... az taka go razbiram! a sega po temata: godejniqt prasten trqbva da e s nqkakav golqm kamak, nezavisimo kakav. nikoi ne te kara da kupuva6 diamanti spoko+ tova bih te posavetvala ne6top originalno da izmisli6 kato na4in na podarqvane! i iskam da ti kaja 4e naskoto edni mooi poznati se sgodiha kato f bhe6e na 18 a m na 23! moje bi sled godina 6te se ojenqt, no povqrvai mi.... po 6taslivi hora ot tqh nqma... a momi4eto sqka6 e v raq... taka govori za nego 4e nz....
super e, uspehi mnoooooo ti pojelavam
i dnao prieme
Първоначално написано от ™G-Baby™