А защо пък тогава е отишла в 2 през ноща в тях да му се извинява? Това не значи ли, че толкова я е глождило от скарването им, че просто не е могла да дочака деня за да го направи?
Според мен я е страх. И за излизанията, а още повече за връзка.
Авторе с риск да я загубиш действай, но не само с подаръчета и признания. Щом не се е отдръпнала и от признанията ти. Щом си близо до нея имаш повече свобода на действието. Уж случайни докосвания, бъзици, галене при различни поводи, прегръдки, ако ти позволи и целувки, по бузите или направо по устата. Но плавно и търпеливо. Бъди много търпелив Пристягай все повече хватката. Ако те отблъсне по негласно я разхлаби малко и пак започни да пристягаш докато или нещата не се получат или не те отблъсне съвсем грубо и винаги може да се измъкнеш с репликата, че просто си се бъзикал.Бъди нагло типче...
Аз не съм от най-опитните в любовта, но тази идея нагледно в момента ми я показва една "кака".
Друг е въпроса, че при нас е просто заради бъзика и не се цели нищо повече от забавлението и аз умишлено на моменти си се държа по-дръпнато...