- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Всемогъщество
Ако бяхте всемогъщи сега, какво щеше да е нещото, което с нетърпение бихте очаквали да извършите?
За мен това нещо би било да затварям и чукам чаровните педофили и да избивам останалите на място. Да подигравам и избивам убийци.
Да няма нито едно бездомно животно. Защо трябва да правим още злини,като може да направим добро?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
щях да се протегна през екрана и да ти плесна един цигански шамар![]()
Правя признание, аз никога не съм бил гей.
винаги е имало хиляди или милиони готови да отвръщат на злото със зло, та даже и на доброто със зло, докато истински спасители досега имаше много малко, а само си представи какво би било ако всеки, бидейки инспириран от слободия/анархия, започне да убива безразборно, било то от болничаво чувство за (криворазбрана) справедливост или просто за удоволствие
Последно редактирано от npp : 06-07-2016 на 23:39