.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Всемогъщество

Ако бяхте всемогъщи сега, какво щеше да е нещото, което с нетърпение бихте очаквали да извършите?
    За мен това нещо би било да затварям и чукам чаровните педофили и да избивам останалите на място. Да подигравам и избивам убийци.

Да няма нито едно бездомно животно. Защо трябва да правим още злини,като може да направим добро?

Цитирай Първоначално написано от Gabrielakrasi Виж мнението
    Да няма нито едно бездомно животно. Защо трябва да правим още злини,като може да направим добро?
    A защо не? Аз моите действия, които бих направил ако бях в позиция на всемогъщ, не ги смятам за лоши.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    щях да се протегна през екрана и да ти плесна един цигански шамар

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    щях да се протегна през екрана и да ти плесна един цигански шамар
    Щеше да лапаш пишки, Джери.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    A защо не? Аз моите действия, които бих направил ако бях в позиция на всемогъщ, не ги смятам за лоши.
    Ти си гей... издънка на природата, пзор за човечеството... а.к.а обратен във всяко едно отношение.. Нормалните неща за теб са странни..

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Ти си гей... издънка на природата, пзор за човечеството... а.к.а обратен във всяко едно отношение.. Нормалните неща за теб са странни..
    Нормалните неща са скучни. Човечеството е пълно с изроди. Човечеството е издънка.

Правя признание, аз никога не съм бил гей.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Правя признание, аз никога не съм бил гей.
    както винаги съм казвал ти си си чист педераст

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    както винаги съм казвал ти си си чист педераст
    Не съм.

Мега фен
    Ако бяхте всемогъщи сега, какво щеше да е нещото, което с нетърпение бихте очаквали да извършите?
    За мен това нещо би било да затварям и чукам чаровните педофили и да избивам останалите на място. Да подигравам и избивам убийци.
    винаги е имало хиляди или милиони готови да отвръщат на злото със зло, та даже и на доброто със зло, докато истински спасители досега имаше много малко, а само си представи какво би било ако всеки, бидейки инспириран от слободия/анархия, започне да убива безразборно, било то от болничаво чувство за (криворазбрана) справедливост или просто за удоволствие
    Последно редактирано от npp : 06-07-2016 на 23:39

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    винаги е имало хиляди или милиони готови да отвръщат на злото със зло, та даже и на доброто със зло, докато истински спасители досега имаше много малко, а само си представи какво би било ако всеки, бидейки инспириран от слободия/анархия, започне да убива безразборно, било то от болничаво чувство за (криворазбрана) справедливост или просто за удоволствие
    Тогава щеше да цари хаос и нямаше да има миг скука. Всеки щеше да цени живота си много повече.

Мега фен
    Тогава щеше да цари хаос и нямаше да има миг скука. Всеки щеше да цени живота си много повече.
    само ако (някак си/успее да) оцелее/оживее, защото всеки срещу всички и всички срещу всеки означава бързо масово изтребление и масова смърт

само ако (някак си/успее да) оцелее/оживее, защото всеки срещу всички и всички срещу всеки означава бързо масово изтребление и масова смърт
    Да речем, че само ти ще си всемогъщият и света е такъв, какъвто е сега. Ако беше всемогъщ сега, какво щеше да е нещото, което с нетърпение би очаквал да извършиш, npp?

Мега фен
    Да речем, че само ти ще си всемогъщият и света е такъв, какъвто е сега. Ако беше всемогъщ сега, какво щеше да е нещото, което с нетърпение би очаквал да извършиш, npp?
    на фона на милиарди човеци страдащи от болести, бедност, мизерия, престъпност, и пр. и застрашени да останат в прегръдките на мъчителната "тъмнина", какво да (по)искам?!

на фона на милиарди човеци страдащи от болести, бедност, мизерия, престъпност, и пр. и застрашени да останат в прегръдките на мъчителната "тъмнина", какво да (по)искам?!
    Става въпрос за 1- вото нещо, което най- дълбоко желаеш да извършиш. Не е нужно да изоставяш желанието си да помагаш на нуждаещите се.

Мега фен
    Става въпрос за 1- вото нещо, което най- дълбоко желаеш да извършиш. Не е нужно да изоставяш желанието си да помагаш на нуждаещите се.
    какво по-първо може да има?!, няколко милиарда човешки живота и души нищо ли са?!

какво по-първо може да има?!, няколко милиарда човешки живота и души нищо ли са?!
    E чак пък милиарди няма как да са. Да речем, че има някакви хора, които трябва да се спасят веднагически или умират, ама така им е било писано на тях- да умрат. Господ си ги иска при него в отвъдното.

Мега фен
    E чак пък милиарди няма как да са. Да речем, че има някакви хора, които трябва да се спасят веднагически или умират, ама така им е било писано на тях- да умрат. Господ си ги иска при него в отвъдното.
    откъде си сигурен, че не са милиарди?!, само на тази планета има между 6-7 милиарда човека, а може да се окаже, че повечето от тях имат нужда от спасение, било то още тук в този свят, или (за) в задгробния
    Последно редактирано от npp : 06-08-2016 на 13:52

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ще им строиш къщи ли?

аз бих оставил нещата такива каквито са
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

аз бих оставил нещата такива каквито са
    Ленивец!

Мега фен Аватара на solo_
    Щях да всявам смърт, ужас, хаос, воини, катаклизми... просто бих искал да видя много смърт, кръв и жертви.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Щях да всявам смърт, ужас, хаос, воини, катаклизми... просто бих искал да видя много смърт, кръв и жертви.
    Така би могъл да пречистиш света! Можеш да оставиш само хубавите и мили хора живи!

Направи добро, изяж лайно.

Така би могъл да пречистиш света! Можеш да оставиш само хубавите и мили хора живи!
    В момента е пренаселено.

mars-one.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си