- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Относно АгентМура
Inewton религиозния фанатик те накара да танцуваш за него днес. А аз искам да те галя за гушката и да те бода със шашката ти!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
!!! Време е да се загръщаме на топло под завивките си! Всеки по отделно, индивидуално! Без хомосексуални помисли!
Не е почтено и да казва от какво разбирам и от какво не. И въпреки доказателствата да защитава по такъв низък начин верността на неистинните си твърдения.
Отделно, че ти, от друга страна, лицемерничиш. Опита се да го нараниш, усмивайки външния му вид, което е сравнимо, а на мен четеш морал.