.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на Юлиян

Ще завърша ли ?

Хора остана още малко до 30-ти и се боя че г-жата по физика заплаши всеки които има последна оценка слаб ( само една единствена тъпа точка не ми стигна за 3-ка на изходното :-х ) ще му остави толкова за годината.
    До тоя момент оценките ми там са 2 , 3 , 2 (като включим и тва изходно) и шанса ми е да ме изпита понеделник колкото да ми пише там някаква керлива 3-ка. Половината ми приятели от училище казват че ако си добър музикант само заради това може да си завършиш нормално , и така някои от по-горните класове били изкарвали
    Вие какво мислите? Ще си завърша ли нормално годината

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Хора остана още малко до 30-ти и се боя че г-жата по физика заплаши всеки които има последна оценка слаб ( само една единствена тъпа точка не ми стигна за 3-ка на изходното :-х ) ще му остави толкова за годината.
    До тоя момент оценките ми там са 2 , 3 , 2 (като включим и тва изходно) и шанса ми е да ме изпита понеделник колкото да ми пише там някаква керлива 3-ка. Половината ми приятели от училище казват че ако си добър музикант само заради това може да си завършиш нормално , и така някои от по-горните класове били изкарвали
    Вие какво мислите? Ще си завърша ли нормално годината
    Трябва поне да изкараш още 2 тройки.Стягай се и изкарай поне някоя тройка или четворка.

Ако ме остави на поправка и ако не взема първата сесия ,означава че цялото лято отива в учене и забравяш за тренировки , приятели , купони и т.н.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ако ме остави на поправка и ако не взема първата сесия ,означава че цялото лято отива в учене и забравяш за тренировки , приятели , купони и т.н.
    Голямото учене. Един учебник се минава за максимум седмица.

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Пич, кой клас си? Щото в зависимост от степента материала може да ти отнеме седмица, може и повече. А и на какво ти е било изходното(ток, механика, к'во учиш точно)?

Иначе с оценките, вземи изкарай някоя четворка - най-лесно като вариант.

Дано си завърша годината.Тя каза ,че който има 2-ка последна оценка на изходното за 8 клас му оставя 2-ка за годината без да се замисля , а на мен на изходното 1 точка не ми стигна до 3 .Остана още малко до завършването ,дано си завърша годината !

Повече от фен
    Дано си завърша годината.Тя каза ,че който има 2-ка последна оценка на изходното за 8 клас му оставя 2-ка за годината без да се замисля , а на мен на изходното 1 точка не ми стигна до 3 .Остана още малко до завършването ,дано си завърша годината !
    Късмет!

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Абе спокойно и мене така заплашваше госпожата че ако изкарам на изходното 2 по математика ще ми остави толкова за годината : ама не стана така !!! според мен ти го е казала защото иска малко да те стресне и по тоя начин ти да се стегниш повече и да изкараш по хубава оценка !!! не се притеснявай

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от qkataa_123 Виж мнението
    според мен ти го е казала защото иска малко да те стресне и по тоя начин ти да се стегниш повече и да изкараш по хубава оценка !!! не се притеснявай
    Това трябваше да му го кажеш след като си научи.

Госпожата каза ,че в петък ще изпитва (устно и писмено) и каза ,че тези ,който са застрашени от 2-ки (като мен) , и не се справят и на този това изпитване директно оставят на изпит.За мен това е последният шанс ,защото на 20-ти трябва да казват годишният успех ! Ще трябва да уча за петъка значи.... !!!

anonymous990763
    Guest
    Успех. ^

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Госпожата каза ,че в петък ще изпитва (устно и писмено) и каза ,че тези ,който са застрашени от 2-ки (като мен) , и не се справят и на този това изпитване директно оставят на изпит.За мен това е последният шанс ,защото на 20-ти трябва да казват годишният успех ! Ще трябва да уча за петъка значи.... !!!

Целта на учителите не е да оставят много ученици на поправителни изпити,а колкото могат тези по-слабите да ги избутат в по-горен клас...сега друго си е ако със самия учител имате търкане и той нарочно те остави на изпит.Пък и да те остави на изпит ти си го взимаш лесно не е като в 12 клас на матурите.

Брат първата поправка е седмица или 2 след края на годината ако изядеж учебника с кориците даже и 4 може да изкараш.

хора в моето училище 8-ми клас го завършихме на 20-ти юни. Завърших с 4.00 (obщ успех) Голям кеф , сега цяло лято с приятели и тренировки и купони и въобщеее

Повече от фен
    хора в моето училище 8-ми клас го завършихме на 20-ти юни. Завърших с 4.00 (obщ успех) Голям кеф , сега цяло лято с приятели и тренировки и купони и въобщеее
    Браво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си