- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тактично отлагане
ЗдравейтеКогато обикновено си хванеш ново гадже или просто се натискаш с някой ако си се напила, обикновено не винаги момичето иска да пусне на момчето толкова скоро. Обаче ако и двамата се разгорещят твърде много, и все пак момичето не иска да се стига точно до секс, как може тактично да каже/покаже на момчето, че попринцип би имала желание да спи с него, но не чак толкова скоро, а след време. Съвети?
Класиката в "Цикъл съм", един така го попарвах 4 седмици подред, но и той беше един умен, че се вързваше.
Отлагаш го, за да се правиш на недостъпна и изискана за мнението на другите или наистина имаш някакви притеснения? Повечето момичета толкова искат, ама отлагат, защото един вид "какво ще кажат хората". Ако наистина го желаеш, защо просто не го направиш? Дори и да се разочароваш, поне единия секс ще ти остане. Направи го незабравим.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Щом се натискаш на момчето нормално е да си помисли че искаш секс...ако първоначално преди да се натискате му кажеш че не искаш да се стига до никъде друга де освен натискане и целувки тогава може да те разбере,но повечето нарочно те изкушават,за да видят до каква степен си навита и все пак ако си момиче на място ще отстояваш позицията си.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не искам да става още в първия ден с даден човек, защото съм сигурна, че на следващия ден ще се чувствам тъпо, че съм му пуснала веднага. А и искам по-задълбочени отношения с това момче, а момчетата в днешно време ако им пуснеш веднага им заприличваш на лесна, безинтересна и момиче за една нощ![]()
Просто му казваш че още е рано не му казвай тия в цикъл съм и някви такива казваш си му направо и ако е нормален и те харесва ще те разбере
Знам че не е толкова лесно,но и на нас момчетата също не ни е лесно да казваме нещата директно ;д.Просто мисля че е по-добре да се казва директно,пък каквото стане.
В такъв случай,както казва solo_..убийство!
Или използвате обичайните женски оправдания или ставаш по-креативна и го отказваш тактично.
точно този, който го споменавам щеше да е грехота да го лежа