- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тактично отлагане
Кой го казва?! Не мога и никога не бих повярвал на подобна глупост!
Зависи какви са ти целите - да сте честни един към друг или да го залъгваш с надежди за секс, докато черпиш изгоди. Ако постъпваш по втория начин, нали се сещаш какво си - думата започва с "К" и завършва на *стръмна пропаст с четири букви*!
риторичен въпрос, отдавна съм го зарязала онзи
".. и от век на век"
и в моя случай не си беше залъгване за секс, даже не сме се натискали, но баткото си искаше най - нагло и един път му казвам, че не съм готова, втори път му го казвам и на третия път разбирах, че той явно български не разбира и се почна с лъжливи оправдания
ама и аз съм проста, че се бях хванала с него
пък и какви ползи да съм имала като аз му плащах дори водата![]()
Последно редактирано от YSMF : 06-10-2016 на 17:19
Я как знаеш!
Защо не му каза направо, че не искаш да правиш секс с него, нито сега нито след N-време? После той не разбирал български и се почвало с лъжливите оправдания! Че ти си започнала с лъжите от самото начало!
Той поне е бил искрен с теб, докато ти си го лъгала!
Тогава защо си била с него? Все трябва да е имало някаква причина, нали?
Каква просташка тема...
Друга работа нямате ли си?
ставало нещо като секс ами с противни жени с нагло държание едва ли ще получиш качествена необременена ерекция
може и пък проблема да не е в него сещаш ли се, на млади хора кво да им има на хуйовете освен калпави комплексирани жени, ама това не го насочвам точно към теб
просто много спекулираш с тва което е напълно нормално при определени неблагоприятни обстоятелства
YMSF, става ми тъжно, като те чета.
Welcome to the Jungle...
Нормално, цялата дебилщина, която не проявявам в ежедневието си я изливам тук.
Де да знам колко е нормално, но сигурно е тегаво да се занимаваш с клошари и бедняци по душа.
Welcome to the Jungle...