- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Сваляне!
Здравейе!! Най-вероятно има доста такива теми, но не можах да намеря. Имам един проблем.. Попринцип не съм се занимавал с фитнес, освен няколко набирания на лост, коремни, лицеви и другите "домашни" упражнения. От около една година, имам малко напрегнато ежедневие и за да заситя глада си, ям всякакви junk food-ове, дюнери, пици и простотии, просто защото нямам време да седна и да ударя една манджа като хората, освен на вечеря.. Та това което правех се отразява върху тялото ми (нормално).. Имам леко шкембенце, което ме кара да се комплексирам леко и изпитвам леко неудобство дори от себе си като се погледна в огледалото! Искам да Ви попитам какво мога да направя, за да сваля само от "шкембето".. С коремни знам, че просто се стяга. Бих се подложил на някаква диета, но не знам каква точно. Ако можете да ми помогнете, ще Ви бъда много благодарен!![]()
Бърза диета:
Повече месни ястия и не панираните глупости. Пилешко, телешко, свинско, кибабчета и кюфтета, квот набараш.
Пица, забравяш я.
Дюнер, ако ти се налага да ядеш, правиш го без ориз и картофи. Само месо и зеленчуци
Зеленчуци и плодове, сега лятото би трябвало да ти е лесно. Не прекалявай с плодовете, не са толкова полезни за отслабването.
Сирене, квото и да е.
Избягваш хляб, ориз, пържени картофки. Без хляб е трудно, за тва просто го намаляш на няколко филийки дневно.
Избягваш сладкото, квото и да е то.
Хвани се да ходиш на зала, не е толкова страшно не са само батки там. Иначе продължавай с дамашните условия, и просто прави квото правиш докато не те държат ръцете и краката. Ходи да бягаш, иска се малко "кардио".
Идеята е да намалиш въглихидратите в диетата си, но за сметка на това овеличаваш протеина и мазнините (без паника, мазнините които консумираш са полезни и помагат за отслабването).
Стига толкоз за днес.
Тая диета по-горе е мега импровизирана, да си знаеш..Ще гладуваш без въглехидрати. А без тренировки крайният резултат ще е скини фат ;д. Направи го както трябва- сметни си калорийния дефицит,направи си балансирана диета и бягай да правиш 5-ци на клека..туко виж ти пораснат и ръчичките.
в обеля го правят с ориз![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Дюнери...отврат и мазнория!