.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Като за начало тя не е богата, тя няма нищо. Това с какви средства разполагат мама и тате е съвсем друг въпрос.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Богат и беден не могат да мелят едно брашно. А бой няма да изядеш,не се безпокой,но дали ще я спечелиш тук вече не мога да ти гарантирам,защото богатите момичета като нея искат все скъпи неща,а щом е богата няма как да не е кифла.Пък дори и да започнете връзка,ще дойде и момента който ще те снижава до земята с думите ти какво имаш,какво ще направиш по въпроса да имаш и ти пари,започни работа но да е високоплатена,за да може да ме глезиш и т.н.По-добре се насочи към момиче в твоя ранг.
    А ти от къде накъде знаеш кой с кого може да мели брашно? И за какъв ранг говорим тук, че ми стана доста интересно?

Забавни хора...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Като за начало тя не е богата, тя няма нищо. Това с какви средства разполагат мама и тате е съвсем друг въпрос.

А ти от къде накъде знаеш кой с кого може да мели брашно? И за какъв ранг говорим тук, че ми стана доста интересно?

Забавни хора...
    кажи им, Дрейд! КАЖИ ИМ!

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението

Забавни хора...
    момичето не говори откровени глупости.
    пред любовта има ужасно много условия. ама ужасно много. нека не си мислим, че безусловни отношения има, защото няма.
    малцина са способни да преглътнат "атрибутите" на другия (и като за начало да не ги поставят), и да обичат невротично, а не нарцистично.

авторът е длъжен да опита, щом не може да си я избие от главата.
    трябва да се пробва и каквото стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си