Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
Богат и беден звучи малко...глупаво
Най-вероятно тя е с малко по-големи възможности от теб и според мен това не би трябвало да е проблем (при всеки е индивидуално, но все пак).
С бившия ми приятел имахме разлика във финансовите възможности (т.е. на родителите ни), но това не си е проличавало, освен ако майка му не направи някой и друг коментар, че "принцесата проста манджа не яде" (всъщност в последствие с него започнахме да се караме, защото съм си купувала много скъпи неща, но бързо му стана ясно, че той няма власт над чуждите пари и реално до тук се изчерпват проблемите ни по отношение на това), което беше безпочвено, но както и да е. В повечето случаи аз плащах сметките като излизахме, родителите ми му дадоха работа, като цяло му помагахме доста, защото преди всичко сме хора и никога не сме гледали на него като на нещо по-малко.
Все пак много зависи и на какви хора ще попаднеш, но ако момичето те харесва не виждам какъв е проблема да пробваш, пък ако се окаже, че е надундрена кифла, ще си кажете "айде чао извинявай, че се видяхме" и готово.
Мисля, искаш да кажеш "нашите ми купуваха скъпи неща".

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
Мислех, че това "богат/беден" си проличава в една по-зряла възраст, но явно и от 15-16 годишни започва някакво разделение... ужас!
Разделение винаги има, особено в тая незряла възраст.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
кажи им, Дрейд! КАЖИ ИМ!
Казвам им аз Ракш, ама не са ми на финансовото положение и не ме разбират (: