Нашата идея с draid беше за начина, по който Ивка го каза, не за друго. Всеки е израснал в различно семейство, с различни ценности, финанси и т.н. Едни са имали 50лв. за седмица, други - 10. Аз съм била от вторите. Да, и аз съм се лишавала, но съм била твърде благодарна към майка си и съм й казвала, че "еди колко си ще ми стигнат" и реално "отделях" пари чак на 18 годишна възраст, изключая стипендията, която получавам. С draid имахме предвид, че много хора се бият в гърдите затова колко са самостоятелни, а реално нямат нищо. Самостоятелност явно всеки различно приема. А и (лично за мен, без упрек към Ивка, защото съм го виждала в супер много хора) да говориш как парите от родителите ти "ти се полагат" е меко казано неуважително. В крайна сметка едни родители избират да дават на децата си максимално, за да им е комфортно, но те знаят от какво се лишават. И накрая да има "дай ми пари" или "те ми се полагат". Да, може и да преувеличаваме в случая, но има страшно много такива примери. Аз лично нямам нищо към Ивка и не съм я упрекнала, тя е израснала в едно семейство, аз в друго. Аз просто изказвам мнение.

П.П Наистина няма смисъл да обсъждаме вече, защото темата е съвсем друга и не е насочена към Ивка. Само като чета заглавието и просто се изумявам - "богато момиче на 16"