- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в богато момиче
Трол, нетрол - все едно. "Кой си, къде си, там стой си" се пее в една много образователна песничка за подобни твоего.
На страната на онези зрели индивиди, които успяват да се противопоставят на вътрешния си подтик да се самоизтъкват в тийнейджърски форуми за сметка на непълнолетни момиченца.
Мила, би ли ми обяснила как се самоизтъкват тези (а и явно визираш мен включително), при условие, че всички сме анонимни? Къде е уловката, нека се замислим, във въпроса ми?![]()
Впрочем, на живо не се налага да се изтъквам, понеже хората го правят вместо мен и си получавам нужната храна за егото си. А ти, макар и да ми джафкаш така красиво насреща, пак си имаш доста голямо право, но пак само донякъде.
"Мила" трябва да си ти майката и родината, а не random непозната в random форум, която отгоре на всичкото е анонимна (как смее тя да е анонимна, а другите така съвестно да се легитимират?!). Ако отделиш повече от 10 секунди от скъпоценното си време да разгледаш поста, съдържащ т.нар. твой въпрос, ще видиш, че отговорът ти се съдържа в самия коментар.
Браво, а ние трябва да направим какво? Да ти изпратим почетна делегация от форумни зевзеци, които обичат да ти "джафкат" насреща по изключително важните за развитието на свободната човешка мисъл обществено-политически теми?
Мили са ми всички хора, които щъкат по земята, включително и тези, които не харесвам. Жалко, ако при теб е обратното.
Ако отделиш 10 секунди от твоето скъпоценно време, ще видиш, че въпросът ми е последват от друг, показващ явен сарказъм.
Това, което искам от вас, мила, е съвсем просто нещо - да мислите без да се правите на каквито не сте. И понеже мислиш, ти написах специално, че имаш доста голямо право. А ти си джафкай... Мила.Само, че @jghgh написа доста добре някои неща. Нужно е време да се осмислят, нужно е време! Повярвай ми.
Едит:
Което ми напомня, че тук забелязвам, че повечето сте с доста сериозно самочувствие породено от похвалите от бабите ви, учителите ви и високата ви самооценка. В това няма лошо, стига да има покритие. Защо, да му се не види, като човек който редовно се занимава с хора и следи тяхното ниво (интелектуално и духвно) не виждам същото? Защо бре...![]()
Това трябваше да прозвучи дълбоко и проникновено, но не ти се получи май. Не ме впечатляват псевдотайнствени теоретици на конспирацията, като какъвто очевидно се изживяваш. Явният сарказъм е някъде другаде, а именно там, че ни (кои сме ние, кои сте вие?) съветваш като добрия стар Йода да мислим без да се правим на такива каквито не сме, игнорирайки удобно факта, че от две седмици ти самият си в подобно амплоа.
Ако не ме лъже паметта, точно два пъти съм написал, че не се изживявам като никакъв и не държа на никого да прави това, което желая, затова и нямам намерение да доказвам на никого глупостите, които пиша. Изборът е абсолютно ваш и индивидуален за всекиго, дали да си преосмисли живота или не. Добрият стар Йода звучи добре, жалко че не говорим на един и същ език.![]()