С приятелката ми сме заедно от половин година, като от няколко дни сме в така наречената 'почивка'. Тя го пожела. Утре трябва да се видим и да поговорим за нас, какво ще правим, как ще я караме, ще бъдем ли заедно и т.н. Каза ми, че чувствата и отихнали леко, което е възможно и при мен е леко така, но все още я обичам, пък и знам, че и тя ме обича. Обаче има едно но, проблема е, че я хванах 2 пъти да ме лъже през тези дни. Казва нещо пък после я "хващам", че е с едно момче, уж добър приятел, но той не я приема само като приятел. Сигурен съм, че ме е излъгала, въпреки че не си призна за първият път. Което страшно ме нарани и обиди. Не знаех къде се намирам, болеше ме всичко. А тя знаеше, че ако разбера (а аз разбрах), ще бъда много зле. Но тези неща ме доведоха на мисълта, че и друг път може да ме е лъгала. По принцип не навиждам лъжата и тя го знае, но въпреки това имам силни чувства към нея, дори и сега.
Сега се чудя какво да правя, ако утре ми каже, че иска да сме заедно. Колкото и да е смотано да чакам на нейното решение. Не знам какво да правя, дали да и дам шанс? Искам утре като поговорим и като отворя тази тема за лъжите искам да си признае за това, да се извини, ако трябва. Въпреки, че не вярвам, че ще го направи. Вие какво смятате по темата?