Здравейте.. Аз съм на 14 години, скоро ще правя 15 (7 клас). Тренирам футбол от 7 години. Висок съм 1.67 сантиметра .. По време на футбола съм тренирал - (лека атлетика и баскетбол и съм се набирал и висял на лостове), но много за кратко време и не видях да има ефект, следователно се отказах. Родителите ми са заможни, и ако искам да си взема нещо, с което да се издължа, мога - (без хранителни добавки и симуланти). Не пуша, пия алкохол, само когато се събера с компанията - 2/3 пъти на месец. Храня се обилно, от до ( без чипсове и рядко пия газирани напитки ). Повечето дни от години не спа много - 7/8 часа, заради тренировките/училището, но пък на следващите дни си наваксвам - по 10-11 часа - 2-3 пъти в седмицата....
Майка ми е висока 1.65, баща ми 175. 1-мия дядо Е висок 1.82, другия (от страна на баща ми, лека му пръст) беше висок 1.93, бабите ми по 1.65. Брат ми е висок 1.80, а сестра ми 1.72. Знам формулата за ръст, ако ще ми я казвате, няма смисъл.
Та, ако може да ми кажете какво друго да правя, за да порастна още, искам да стана поне 1.78-1.82, ако е възможно. Доста ме хейтят в класа ми, аз съм един от най-ниския, и да спомена, и брат ми в 7-8 клас е бил 1.63-1.65, бил е един от най-ниските, но в 12 клас е станал най-високия (сега е на 22 години).
Благодаря предварително!