Първоначално написано от inewton В ТУ има в пъти повече гееве, отколкото в семинарията. Тука за съжаление си прав... Особено тия леко рязаните са с много педалско излъчване Agartha, тия от форума са си чисти педерасти
Първоначално написано от Dwyd96 Тука за съжаление си прав... Особено тия леко рязаните са с много педалско излъчване Agartha, тия от форума са си чисти педерасти Тия рязаните са втора категория хора. Геевете също. И не знам защо ме вкарваш в общение с вторите.
Първоначално написано от inewton Тия рязаните са втора категория хора. Геевете също. И не знам защо ме вкарваш в общение с вторите. Разтоварам се от стреса като дразня вярващите
Първоначално написано от Dwyd96 Разтоварам се от стреса като дразня вярващите Вече казах на Мура и на теб ще кажа. Не съм толкова вярващ, аз съм теоретик Богу.
Първоначално написано от inewton Вече казах на Мура и на теб ще кажа. Не съм толкова вярващ, аз съм теоретик Богу. Аха... тоест лицемер
Първоначално написано от A boy has no name Аз той неговата приятелка и още едно момиче да правим четворка тоест той с приятелката си и аз с другото момиче.Това ще ми е първия сексуален контакт и се чудя какво да правя да приема ли предложението или не моля за съвет. Защо пък не? Първоначално написано от Dwyd96 Аха... тоест лицемер Така ли е чадо ?
Първоначално написано от Dwyd96 Разтоварам се от стреса като дразня вярващите Добре че не се разтоварваш като Ким чен хуй ? уЙ? ,абе като този на аватарата ти
Първоначално написано от deitona22 Добре че не се разтоварваш като Ким чен хуй ? уЙ? ,абе като този на аватарата ти Той храни кучетата просто
Първоначално написано от Dwyd96 Той храни кучетата просто Пфф тамън свикнах с тоз,и са сложи Питагор? Храни..ама с какво ги храни?
Първоначално написано от deitona22 Пфф тамън свикнах с тоз,и са сложи Питагор? Храни..ама с какво ги храни? Тва е заради една задачка дето съм дал в кофата С месо... с кво друго да ги храни
Първоначално написано от Dwyd96 Тва е заради една задачка дето съм дал в кофата С месо... с кво друго да ги храни Кофата ? Месо..и то какво
Първоначално написано от deitona22 Кофата ? Месо..и то какво Раздел от форума Питай Рамзи Болтън
Първоначално написано от Dwyd96 Раздел от форума Питай Рамзи Болтън Кой е тоз раздел Рамзи ги храни с педигри
Първоначално написано от deitona22 Кой е тоз раздел Рамзи ги храни с педигри Кофата кой
Първоначално написано от Dwyd96 Кофата кой По-добре да не бях питал Само видях темите ии...
Не
Първоначално написано от baby_baby Не Така като кажееешш.....
Правила