Важното е форумът да е готов.
Първоначално написано от inewton Може и таканда е било. Не спомням си. На вашите заповеди, оберфюрер! Нека курвите дойдат - СЕГА.
За какво да е готов, Agartha?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Нека курвите дойдат - СЕГА. Курви ли искаш?
Първоначално написано от Agartha Важното е форумът да е готов.
Първоначално написано от inewton Курви ли искаш?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava [сърце]
Първоначално написано от inewton За какво да е готов, Agartha? Да чуе тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=-ncIVUXZla8
Първоначално написано от Agartha Да чуе тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=-ncIVUXZla8 Песента е истинска подигравка с момента
Първоначално написано от Dwyd96 Песента е истинска подигравка с момента длут, това на аватара ти ли си?
Първоначално написано от YoungBloodZ длут, това на аватара ти ли си? Един близък приятел
Първоначално написано от Dwyd96 Един близък приятел ти почна като соло... "един приятел е на клиповете"
Първоначално написано от YoungBloodZ ти почна като соло... "един приятел е на клиповете" Хаххаха...
Първоначално написано от YoungBloodZ ти почна като соло... "един приятел е на клиповете" На клиповете е solo_! То ако не е solo_, то тогава кой?
Първоначално написано от YoungBloodZ длут, това на аватара ти ли си? Я есмь. Иска да ме дразни невежата.
Наско Ментата ми свири в кръчмата в момента. Тън тън тънн
Първоначално написано от inewton Я есмь. Иска да ме дразни невежата. Симпатяга си.
Първоначално написано от solo_ Симпатяга си. Така ли? Несмь забелезал.
Първоначално написано от inewton Я есмь. Иска да ме дразни невежата. Тая игра е за двама, mon amie... Ти не си добре с дяволските машини... Но пък аз
Първоначално написано от Dwyd96 Тая игра е за двама, mon amie... Ти не си добре с дяволските машини... Но пък аз Не че другите знаят какво означава, ама не ми викай mon amie, че ще заприличаме не гееве. Ти пък не си добре с математиката.
Всички знаят какво е Mon'Amie.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Искаш ли като ми свърши сесията да ходим по курви?
Що просто не си казвате 'ma' nigga' ?
Първоначално написано от inewton Ти пък не си добре с математиката. Не започвайте отново.
Първоначално написано от Indistinct Не започвайте отново. Отивай на училище. Ще кажа на майка ти, че кръшкаш.
Правила