Първоначално написано от inewton Argatha. Causa finita. Струва ми се, че грешиш, чадо ! П.С. Пичове, 13 страници само за ден, докато аз бачкам. Имате прекалено много свободно време.
Първоначално написано от Грозния Струва ми се, че грешиш, чадо ! П.С. Пичове, 13 страници само за ден, докато аз бачкам. Имате прекалено много свободно време. Ако знаеш как ме е яд,че не можах да си уча по термодинамика... Утре двойна доза.
Първоначално написано от inewton Ако знаеш как ме е яд,че не можах да си уча по термодинамика... Утре двойна доза. Ти не беше ли в семинарията ? Или грешно съм разбрал
Първоначално написано от deitona22 грешно съм разбрал .
Първоначално написано от deitona22 Ти не беше ли в семинарията ? Или грешно съм разбрал Преди е бил.
Първоначално написано от solo_ Преди е бил. Ти за всички ли знаеш всичко,баси.Като divergenta си
Първоначално написано от deitona22 Като divergenta СИ Ахахахахах.
Първоначално написано от deitona22 Ти не беше ли в семинарията ? Или грешно съм разбрал Завърших. Само че не отидох в Богословския.
Първоначално написано от inewton Завърших. Само че не отидох в Богословския. Сега вече са ми смешни шегите на Ким чен
Първоначално написано от deitona22 Сега вече са ми смешни шегите на Ким чен Той си мисли, че е забавен като си избива комплексите върху мен.
Правила