Първоначално написано от Indistinct Забрави да споменеш какво правя в остатъка от свободното си време. Помниш ли в семинарията какви ги вършехме?
Първоначално написано от inewton Помниш ли в семинарията какви ги вършехме? Ти не знаеш нищо за мен! Имам 3 фейка. Ако някой се сети, ще получи награда.
Първоначално написано от Indistinct Ти не знаеш нищо за мен! Имам 3 фейка. Ако някой се сети, ще получи награда. Каква награда?
Първоначално написано от inewton Каква награда? Просиш си?
Първоначално написано от inewton Каква награда? Специална. Едва ли би могъл да си я представиш дори.
Първоначално написано от Indistinct Специална. Едва ли би могъл да си я представиш дори. А от кой профил ще бъде тази награда? И на кой профил, щото и аз съм с няколко!
Първоначално написано от Agartha А от кой профил ще бъде тази награда? И на кой профил, щото и аз съм с няколко! Ще разбереш, ако се справиш.
Първоначално написано от Indistinct Специална. Едва ли би могъл да си я представиш дори. Какво й е специалното?
Първоначално написано от inewton Какво й е специалното? Прочем нютоне... Ако ти си Indistinct... Значи всички тия неща дето сме си писали, придобиват ебати хомоеротичния отенък....Абе знаех си че си гей... Ама чак толкова
Първоначално написано от Indistinct Имам 3 фейка. лъжа!
Първоначално написано от YoungBloodZ лъжа! Добре де, 4 са. Но тихо!
Първоначално написано от Indistinct Добре де, 4 са. Но тихо! хората ще помислят че си пиша сам... amorenvivo ме разкри като каза че ти си мой фейк!
Правила