Първоначално написано от inewton И защо да те издавам пред всички? Предизвиквам те...
Първоначално написано от Dwyd96 Предизвиквам те... Ще е нарушение тайну изповеду. Не мога да го направя.
Първоначално написано от inewton Ще е нарушение тайну изповеду. Не мога да го направя. Което доказва че го нямаш => ТИ НЕ СИ ИНДИСТИНКТ... Само какъв си интригант... Кака щеше да се гордее с теб... Ако не те бях засенчил с тая тема
Първоначално написано от Dwyd96 Което доказва че го нямаш => ТИ НЕ СИ ИНДИСТИНКТ... Само какъв си интригант... Кака щеше да се гордее с теб... Ако не те бях засенчил с тая тема Добре. На ЛС, не пред вся и всё.
Първоначално написано от inewton Добре. На ЛС, не пред вся и всё. Хубаво Стига де.... Аз, съм инженер не филолог ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво Стига де.... Аз, съм инженер не филолог ;( Няма ли да се почувстваш като глупак? Ти си студент, нищо друго не си още.
Първоначално написано от inewton Няма ли да се почувстваш като глупак? Ти си студент, нищо друго не си още. Не... Indistinct няма да ти даде фейсбукa ми... Вярвам й
Първоначално написано от Dwyd96 Което доказва че го нямаш => ТИ НЕ СИ ИНДИСТИНКТ... Само какъв си интригант... Кака щеше да се гордее с теб... Ако не те бях засенчил с тая тема Интересно. На български ми пишеш името правилно, но не и на английски.
Първоначално написано от Indistinct Интересно. На български ми пишеш името правилно, но не и на английски. не е вярно... преди 2-3 дена се научи как се пише
Правила