Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
И не обвинявай обществото. То е такова каквото системата иска да е.
Ааа... Дойдохме си на думата.

Значи искате да се отнасяме с вас, сякаш не сте ниско ниво хора, а в същото време да не ви обвиняваме, че сте такива. Не става.

В този форум също има разделение, то е абсолютно показателен за целия свят. Има хора, с които се държа страхотно. Не съм обидил, не съм иронизирал, не съм и помислял да бъда гадина за тях. Има такива, които имат късмета, че сме само в интернет. Пък и ми мина времето да ходя да се заяждам с тъпанари.

Всеки заслужава това, което е постигнал. Аз работя 15 часа (и повече понякога), защото съм работохолик и ми доставя удоволствие. Реално имам участия във фирми, които ми носят дивиденти без да работя и пак ще имам. Означава ли, че трябва да получавам по-малко от другите, които нямат и получават 900 лв за 10 часа? Не. Изкарал съм ги, платил съм им данъците, вложил съм ги. Продължавам да получавам и продължавам да плащам данъци. Занчи е справедливо. Съжалявам. За да го направя, съм дал нещо - дал съм времето си, за да знам, за да мога, за да имам. Времето не се връща, затова си искам своето.