Ся ще направят Лоулър и Диаз 2 и ще валят пари. Откри се удобен път без точкаджийски боряги по пътя за Диаз, особено като Томпсън победи маймуната с голямата балтия.
https://www.youtube.com/watch?v=_pvbrN1d0Tk
Последно редактирано от АгентМура : 07-31-2016 на 04:54
Нейт е взел много PPV точки, 13 милиона е взел, а Конър- 15. Така го видях от някъде.
Иска още да обере големите манги покрай Floyd. 12 рунда представяш ли си.![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от Muramasa : 08-23-2016 на 03:27
Dana 50 пъти каза, че ако трябва да стане мач между конър и флойд, всичко трябва да мине през него :Д А Конър иска 100 млн :Д
много се съмнявам да го направят
за 1;52 :Д:Д :Д
просто го свали, смени позиция и го удуши
красота
дори беше с една ръка :Д :Д
ще е интересно, защото мисля, че wonderboy ще пръсне woodley, а след това при евентуален мач Wonderboy - Maia - wonderboy няма кво да направи срещу тва BJJ![]()
Maia ше е шампион докато не дойде неш от калибъра на ник диаз/GSP/роби евентуално да се изкачи пак
takedown defense му е шанса на уондербой. ама трудно ще е, на тоя не му се страйква хич, как да я ритнеш тая пиявица.![]()
![]()
той даже и Ник Диаз дали му е на нивото на тоя в жиу житсуто. нз направо. опасна пиявица е! ама той май има най- големия шанс срещу него, заедно с канадския бобър
http://mma.bg/novini/mma-novini-zapa...i-boy-v-kletka
Пичове да ви питам Rich Piana би ли се наистина и срещу кого ? Кажете плс
Те много на брой боеве измежду първенци били насъбрани в 205. Дай някакви прогнози за мейн карда, Ракши.
Любим боксьор, от каквато и да е ера, имаш ли си?
Последно редактирано от АгентМура : 09-28-2016 на 17:30
Тайсън заради атлетичните му качества, феноменален. Али, който е просто шедьовър. От модерните Антъни Джошуа е шибано животно. Също така Головкин.
Победа на Конър в първия рунд. Победа на Серони. Хабиб ще спечели до 2рия рунд. Wonderboy в третия.
Искам Ковалкевич да победи, защото е ебати сладурчето.
Едгар ще го смачка тоя никаквец
И чакам Тим Кенеди срещу Еванс, защото Тим Кенеди е един от хората, на които симпатизирам и виждам подобен на role model.
Много дребен и с недостатъчно големи и недостатъчно тежки ръчички ми изглежда Франки, за да победи Jeremy "Who the fook is that?!" Stephens.Гледах и пресконференцията, тоя Еди не знае къде се намира. Уж Конър е отворена книга за четене, най- лесния в дивизията, ама му се хвана на коронния номер и се поддаде на напрежението пред публиката. Изглеждаше като трепереща мишчица... Ако не е твърде притеснен във вечерта на срещата, мисля, че ще победи с борбата си или пък с размахване ръце на поразия и нищо впечатляващо. Пък и ако Конър го нокаутира няма да ми е гадно. Смотаняк е Еди.
Изискан!
![]()
Последно редактирано от АгентМура : 09-28-2016 на 20:24
да, наистина. Просто ми е бедна боксовата култура.
Не знам защо, но имам предчувствие, че някой ще pull out-не от картата. Просто е твърде хубава, за да бъде истина :/
А за другото, никой не е на нивото на Конър за хайлайт, освен може би CM Punk. Те просто са направени за подобно нещо.
Масата бойци са или тъпаци, които едвам обелват дума, или чужденци, на които английския не им е силна страна, и пак е тъпо, или жалки опити за траш толк като Едчо. Чат пат има хора като Конър и Нейт примерно, на които няма кво да им кажеш :Д
SHOOT YOR FOCKIN MOUF
![]()
"YOU'LL DO FOOKIN' NUTTIN!"
Не знам дали забеляза, ама на тая пресконференция му конфискуваха бутилките около него като започна да дивее.Почервенялата тиква му взе Монстъра, докато каратягата му сви водата.
![]()
![]()