- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатаната действа подмолно. Хората също. Хората сатани ли са?
Ще ми кажеш ли с какво мазния необразован и мързелив циганин, дето на 15 има 5-6 деца от 3-4 различни майки, е равен с теб и мен? По кой критерий е равен? По брой на крайниците ли? Или може би по права? И защо трябва да го издържаш този индивид и потомството му, щом е равен с теб?
Явно сте някакви фашисто-сбърканяци, но както се отнасяте към другите, нека така и Бог да се отнесе към вас. Така, че сами ковете своята присъда. няма защо да се сърдите, че Бог бил "жесток", ами не, справедлив е. Всъщност Той е просто огледало на вас самите.
Последно редактирано от defender : 06-21-2016 на 18:26
Не те обвързвам, чисто и просто се ебавам с теб в прав текст.
Ти не написа само бедни и богати. Между бедни и богати има една единствена разлика и тя е парите и активите, с които разполагат. Аз имам много пари, но съм със стар android телефон. Дадох заем на приятел да си купи последния iPhone, защото няма никакви пари. Ето, има взаимопомощ между бедни и богати. Разликата между нас обаче не е в парите...
Не е точно така. Всяка раса има своите плюсове, което не означава, че на тези с големите пишленца и бързото бягане се простира до там капацитета им. Съгласен съм, че европейската цивилизация е интелектуалната такава и е развила света, но не трябва да се отричат останалите. Има баланс, който трябва да се спазва.
От нещата, които говорите се вижда, че не сте от много интелигентна раса. Ти се държиш като душевен запъртък, доктора като душевен запек, а агарта си е откровена разпуснато-душевна-либерал диария, с властово-капитиластически амбиции и елементи на пазарна диктатура (където либералната му осанка изведнъж се изпарява) и с типичен гейско-злобно-надменно-нагъл провинциален манталитет, с някакви фанатизирано-месианско-чифутски изказвания за превъзходство, власт и контрол. Демек проблемите са много.
Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 10:36
![]()
![]()
И най-глупавите във форума разбраха, че ви ебавах за това, че съм педал. На теб обаче не ти стана ясно. Защо ли?
Злоба за какво? Само се опитай да си отговориш сам. Имам знания и достъп до места, които ти и хората като цяло нямат. Имам пари и власт, за която можеш да си мечтаеш. Возя се в удобни немски и английски возила. Чукам шест различни жени и си ги редувам. Дали аз съм злобният?
Връщай се в църквата и се моли да постигнеш и едно стъпало от духовната йерархия и да получиш поне малко от Знанието, тогава можеш да си даваш мнението и да очакваш да се взема на сериозно. До тогава си един прост християнин с недъг в мозъка, който се кланя на Бог, който не съществува.
Човек, спри се ве.
Нито знам какъв си, нито съм се интересувал, нито съм те питал. Ти сам ни изсираш и натякваш какъв си и после сам ни обвиняваш, че сме били злобеели, завиждали.
Не знам какво се случва, но не ми харесва такова проблемно отношение.
Това ми мяза на някакъв вид нападателен ексхибицонизъм, където самия нападател се изкарва жертва. Така ексхибиционистът двойно изнасилва своите неволни жертви, защото е може би, просто, някакъв супер нещастник.
Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 13:42
BTW, отнема ми точно 1 минута да си направя нов профил, не знам защо някой изобщо си прави труда...
Богатия позьор и светския философ-сатанист, срещу християните - да си дойдем на думата, олицетворение на вечната битка, още от времето на Иисус.
ПП: Ама интересно е как само се надушвате, тва не е случайно, тази воня имам предвид.
Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 14:17
Не, насилието(или тормоз, мисля че е по-правилната дума) може и да е психическо, но не и през интернет, където имаш възможността да игнорираш всичко.
Не, по-скоро е жалко и донякъде комично, но най-вече е доста показателно за някои неща.
Сигурно е забавно да живееш в такава паралелна реалност, където нещата се развиват по толкова наивно детски начин.... Да си се представяш в образа на защитник на праведните, а ние да сме лошите окултисти, опитващи се да унищожат света и добротата.
https://www.youtube.com/watch?v=Q3bbsDJWlXQ
Последно редактирано от ReinhardHeydrich : 06-22-2016 на 16:09
Бях педал, после станах смешен, накрая и позьор... Какъв позьор бе, селяндур (сладур)?Няма да ме познаеш на улицата, когато съм сред вас, хората. Ниското ти интелектуално ниво не може да различи никого от нас в обществото ти от низши същества. Позьор може да кажеш на дъщеря си или на себе си, че се чудиш как дас и избиеш комплексите от глупостта и немотията ти. Аз тук съм анонимен, не печеля от това да казвам истината каквато е, за да съм позьор. Утре, ако сме на опашка, заедно в Лидъл или Кауфланд, дори няма да разбереш, че съм аз. Телефонът ми е по-евтин от твоя, сигуре съм. И часовникът ми не блещука като на дъщеря ти гримната от Пандора.
ПП: Модератора е упорито педалче.
Нека поне си заслужа банн-а
lol, шегувам се
Или пък не