- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатаната действа подмолно. Хората също. Хората сатани ли са?
Стига глупости човече.
И това ми го казва философа-шмъркач, дето за да може да отлепи поне едно ниво от философската си житейска посредственост, задължително се напушва до степен, до която осъзнава жестоката истина, че абажура в хола му е най-добрия приятел и събеседник за развитие на философското си кпд. И дето, когато ефекта свърши, насъбраната инерция продължава да го държи в някаква извънбариерна действителност.
И оня дето се хвали с това, че можел да е*e жени. Като бях по-малък, живееш близо до нас един махленски батка, дето където ни видеше и все ни говореше с колко жени спал и че е спал с толкова жени, дето нямаме толкова косми на главите. Ама онзи ако беше на ниво квартална пиянка, то Агарта претендира, че е носител на някакво цитирам "висше Знание", само дето не знам по какво нивото на приказките му се различава от нивото на един махленски вожд.
Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 19:30
Не е никакъв интелектуален напън да използваш евфемизми, даже бих го нарекъл анти-интелектуално, защото е един вид социално индоктринирана самоцензура, която служи само за да не обиждаш инфантилни хора, които не разбират изобщо как функционира езика, думите и смислите влагани в тях.
Е, че ти директно секс ли искаш да си поиска бре. Тва е момиче с класа бре, танасе.
къде ти е била заровена македонската наденица.
Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 20:24
Тва момиче не е като 6-те шаврантии на Агарта, дето си ги менкал в немската таратайка s-класа. хихи
Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 20:28
ами имате прилики, ама имате и разлики, ама като знам каква лисица си, и как си мениш личността, може и ти да си.
Еми да, ама не съм.
Аз иначе с удоволствие бих се оженил за гаджето на гандалфа. Ава тва е друга тема.
Ами не знам, аз мислех, че е Скарлет, защото тя много го защитаваше и също много била научила от него. Страшно.
Ама като се появи ти, тя почна по тебе да залита и аз си викам, а какъв е тоя триъгълник, става интересно, и тогава гандалфа изчезна ей така от нищото.
defenderчо, гроздето кисело, не го яж, моето момче. Ние кварталните вождове ще се задоволяваме с малкото.![]()
![]()
Уж тролих да се забавлявам на глупости, ама от хорската такава (визирам теб) по-забавно няма. Мене не ме гледай, после ще си отида в кварталния ад при кварталния сатана и ще си стоя в кварталния казан.Само едно не разбрах, теб кой ще те спаси, при условие, че Исуската не съществува?
Редакция:
Шестте "шаврантии", както ги нарече ти, всъщност са само две "шаврантии". За другите можеш да си мечтаеш, че биха си легнали със селяндур като теб. Момичетата и жените търсят класа, приятелю. Тя не се намира в религиозните кретени.А ти и да ми обръщаш думите, че се хваля, фактите не могат да се променят. Говоря истината, защото много ти знае устата. Преди това си мълчах, ама другите не се напъват да се правят на каквито не са. И ти не се напъвай, не е срамно да си роб. И прост. И като цяло да ти е безсмислен животът.
Последно редактирано от Agartha : 06-23-2016 на 06:48
Да бе, на една позната от бившата работа, дъщеря й още от малка я посветиха в масонството и тя се съгласи, какво падение. Мъжа й естествено не е случаен, ей такъв като тебе, само че, с по-ошлайфан манталитет.
Последно редактирано от defender : 06-23-2016 на 09:48