.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 213

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Да, това с отклоняването от религията ми е много странно как хората го разбират. Веднъж говорих с един свещеник, който ми е доста близък. Той ми каза, че религията казва, че не бива да се чете друга литература, защото за Бог това е съмнение в истинността.

На мен повече ми прилича на "Не чети друго, за да не вземе да се осъзнаеш."
    Донякъде е така. Във Ватикана поради тази причина има Папска академия на науките. Опитват се да обяснят противоречащите на религията факти.

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Донякъде е така. Във Ватикана поради тази причина има Папска академия на науките. Опитват се да обяснят противоречащите на религията факти.
    Естествено. Аз лично се координирам с хората, когато искат да напускат работа и се опитвам да ги задържа, ако си струват като кадри. Разлика няма - религиозните фанатици са пчелички.

Това се опитвам да обясня. Но много сериозно ме настъпват всички, щом кажа и дума против фанатизма в религията.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Естествено. Аз лично се координирам с хората, когато искат да напускат работа и се опитвам да ги задържа, ако си струват като кадри. Разлика няма - религиозните фанатици са пчелички.

Това се опитвам да обясня. Но много сериозно ме настъпват всички, щом кажа и дума против фанатизма в религията.
    За какво говориш? Не разбрах много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си