Agartha
inewton
Dwyd96
dreamwalker
Зайче..
Indistinct
ДОТА
nIkEnCeTy_bE
solo_
haritov
Първоначално написано от inewton Аз съм шефа, аз чукам. Щях да ти кажа и теб да те чукат отзад, ама то това за теб си е добро пожелание, така че нищо няма да ти казвам. мизерник си бе хахахахахаа
Първоначално написано от АгентМура мизерник си бе хахахахахаа Мура, сега язовци ли искаш да те чукат?
Първоначално написано от inewton Мура, сега язовци ли искаш да те чукат? Искам сестра ти, да и го набия и да я питам защо обичаш да се самозаблуждаваш, че си велик. Първоначално написано от YoungBloodZ АХАХАХА мизерник
Първоначално написано от АгентМура Искам сестра ти, да и го набия и да я питам защо обичаш да се самозаблуждаваш, че си велик. мизерник откога се занимаваш с женски?
Първоначално написано от YoungBloodZ откога се занимаваш с женски? Откакто видях теб и реших да наеба майка ти. Първоначално написано от inewton Нямам сестра, Дупедаве. Какво ще набиеш? Ти можеш да го набиеш само ако ти е отзад. Майка ти, псе такова.
Първоначално написано от АгентМура Откакто видях теб и реших да наеба майка ти. Майка ти, псе такова. хахах слабак! айде 1ф1?
Първоначално написано от АгентМура Откакто видях теб и реших да наеба майка ти. Майка ти, псе такова. Каза ми, че някакъв педал я карал да му навира краставици в гълъбарника. Значи ти си бил, извратеняк! Знаеш ли тия цигани дето те ебат какви зарази могат да ти лепнат? Спри се, сериозно.
Първоначално написано от АгентМура Искам сестра ти, да и го набия и да я питам защо обичаш да се самозаблуждаваш, че си велик. Нямам сестра, Дупедаве. Какво ще набиеш? Ти можеш да го набиеш само ако ти е отзад.
Правила