- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Венерически болести
хахахахаха не подозирах ,че някой би спрял да си пише с мен, защото съм била красива..
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Тук съм напълно сериозен, въпреки че съм го писал в духовита форма: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11456446
Уважавам личната информация на другите - и не я разпространявам на трети лица (особено след като миналата година април месец леко сгафих и това сега е огромна обеца на носа ми). Просто държа да знам на кого се доверявам, за да не се окаже, че си пиша с някой мъж на 40 години с нестандартна ориентация.
Дота, страшна логика, брат.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11457045
Акцентът е върху Edit-а на съобщението. Първият е skatew - който сега е обецата на носа ми. Последният (трети) - хм, ти си го написал. (:
Чакай, не разбрах логиката. ;д Не си писал, защото, тъй като аз съм красива, ти по твой критерии не си, така ли? ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
М**** признавам досега не те мислех за странен но вече определено те мисля!![]()
Може и аз да съм красив (не знам), но в крайна сметка момичетата сте тези, които си избират от множеството. Окачествявам конкуренцията си тук като много силна и просто безславно се оттеглям. Ако съм оставил впечатление у някого, вярвам че същият ще се сети някой ден за мен. А ако не го стори - значи не съм му привлякъл вниманието. (:
Едит: добавени думички.
Последно редактирано от M**** : 06-15-2016 на 21:30
Не знам просто какво се случва тук. Наистина си странен понякога. ;д
той винаги е странен, но точно заради това е един от малкото, които помня
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*