.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Работа

Exclamation Работа

Искам да работя, но нашите не ми позволяват на 16 год. съм и вече искам да печеля собствени пари печелени с мой труд ^_^ Чух, че в интернет може да се работи у дома :/ Някой знае ли нещо за такива сайтове ? Мерси предварително!

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Дори и вашите да ти позволяват пак не може да работиш.Ти си непълнолетен,кой умник изобщо ще те вземе на работа?! Когато навършиш 18 години тогава може да си изкарваш сам хляба и да си независим от вашите,а сега е невъзможно гледай си ученето и не се занимавай с глупости. Такава работа дето търсиш по интернет няма! Ако имаше как в къщи по интернет да си изкарваш пари нямаше хората да работят от сутрин до вечер! Забрави всякакви такива методи по интернет да изкарваш пари това е само и единствено измама.

Споко много мой приятелки работят като сервитьрки и барманки дори са по-малки от мен !

Цитирай Първоначално написано от badgal Виж мнението
    Споко много мой приятелки работят като сервитьрки и барманки дори са по-малки от мен !
    Питай ги как така работят като "сервитьорки"?! За да работиш нещо на 16 трябва да имаш познати,близки приятели за да те наредат на работа.Заведенията в които работят се укриват доста неща щом пускат непълнолетни лица да работят...никое заведение,което си спазва реда на работа и т.н няма да допусне лица под 18 годишна възраст да работят,каквато и да е длъжност!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Дори и вашите да ти позволяват пак не може да работиш.Ти си непълнолетен,кой умник изобщо ще те вземе на работа?! Когато навършиш 18 години тогава може да си изкарваш сам хляба и да си независим от вашите,а сега е невъзможно гледай си ученето и не се занимавай с глупости. Такава работа дето търсиш по интернет няма! Ако имаше как в къщи по интернет да си изкарваш пари нямаше хората да работят от сутрин до вечер! Забрави всякакви такива методи по интернет да изкарваш пари това е само и единствено измама.
    Ще се опитам да не те обиждам.
    ТИ СИ ЕБАТИ ТЪПАТА ПУТКА. По закон всеки навършил 16 години може да бъде част от икономически активното население. И понеже знам, че си с коефициент на интелигентност на амеба с умствена изостаналост, ще ти преведа..

Всеки непълнолетен, навършил 16 години може да работи с разрешение на родителите му.

До автора: Работата по Интернет в 70% от случайте е пълен фалш.

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Ще се опитам да не те обиждам.
    ТИ СИ ЕБАТИ ТЪПАТА ПУТКА. По закон всеки навършил 16 години може да бъде част от икономически активното население. И понеже знам, че си с коефициент на интелигентност на амеба с умствена изостаналост, ще ти преведа..

Всеки непълнолетен, навършил 16 години може да работи с разрешение на родителите му.

До автора: Работата по Интернет в 70% от случайте е пълен фалш.
    Отново ти благодаря за комплимента. Дай доказателство че може под 18 годишна възраст да се работи. Всеки навършил 16 години може да работи единствено ако е в сферата на изкуството със съгласието на родител.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    http://lex.bg/mobile/ldoc/1594373121

Чл. 302 и чл.303

ПС: Специално за теб имам още един член, ама трябва да си на коленца

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си