.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

черноморски флот

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1583810

трябва ли да се включим?

нужно ли ни е да влизаме по такъв начин в опозиция с Русия?

трябва ли да се бием за чужд интерес?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Аз нямам нищо против Русия, русофобите търнала, дарки и ауриса да ходят да се бият заедно с главнокомандващия роската. Сигурен съм че ще победят.

ПП: ама ако раздразнят и нападнат Русия, единственото, което може да се случи е Балканите да станат руска провинция. Друг резултат от цялата работа не виждам.
    Последно редактирано от defender : 06-16-2016 на 13:33

Супер фен
    те руснаците на върха на военната си мощ не успяха да се справят с малка българийка в първата световна война (ама буквално си ги нарирахме както им се полага), к'во остава днес, когато Русия е жалка, корумпирана държавица, в чиято армия назначенията стават по заслуги към мафията.

Ти ако си въобразяваш, че ще дръзнат даже с малкото пръстче да ни пипнат при положение, че една от най-големите американски бази в Европа се намира в България .... хехехехеххе.

Нали чичо сам ще ги ошамари и ще ядат картофени обелки още 20 години.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    те руснаците на върха на военната си мощ не успяха да се справят с малка българийка в първата световна война (ама буквално си ги нарирахме както им се полага), к'во остава днес, когато Русия е жалка, корумпирана държавица, в чиято армия назначенията стават по заслуги към мафията.

Ти ако си въобразяваш, че ще дръзнат даже с малкото пръстче да ни пипнат при положение, че една от най-големите американски бази в Европа се намира в България .... хехехехеххе.

те руснаците треперят от нас щото
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Хехе, те руснаците на беднотия са свикнали, могат да издържат дълго, ама какво ще правят зомбираните американци, когато битката се води на тяхна територия и стандарта им падне драстично, дето са свикнали на глезотийки.
    Последно редактирано от defender : 06-16-2016 на 18:49

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Харка, кво стана с русофилската ти тема?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Харка, кво стана с русофилската ти тема?
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BA%D1%82

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1583810

трябва ли да се включим?

нужно ли ни е да влизаме по такъв начин в опозиция с Русия?

трябва ли да се бием за чужд интерес?
    ако прочетеш последните изявления на тия педали

румънците не били искали никъв флот
    прецедента не бил предлагал да се включваме никъде
    а перуката ненчев дори не знаеше, че това не е по проект на нато
    за свинята пожарникар е ясно - той първо щеше да праща някой си на кораби, след това се извъртя и изкара, че точно това не било обсъждано, ама пропусна да сподели, за какво точно сме се съгласили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си