- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- черноморски флот
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1583810
трябва ли да се включим?
нужно ли ни е да влизаме по такъв начин в опозиция с Русия?
трябва ли да се бием за чужд интерес?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз нямам нищо против Русия, русофобите търнала, дарки и ауриса да ходят да се бият заедно с главнокомандващия роската. Сигурен съм че ще победят.
ПП: ама ако раздразнят и нападнат Русия, единственото, което може да се случи е Балканите да станат руска провинция. Друг резултат от цялата работа не виждам.
Последно редактирано от defender : 06-16-2016 на 13:33
те руснаците на върха на военната си мощ не успяха да се справят с малка българийка в първата световна война (ама буквално си ги нарирахме както им се полага), к'во остава днес, когато Русия е жалка, корумпирана държавица, в чиято армия назначенията стават по заслуги към мафията.
Ти ако си въобразяваш, че ще дръзнат даже с малкото пръстче да ни пипнат при положение, че една от най-големите американски бази в Европа се намира в България .... хехехехеххе.
Нали чичо сам ще ги ошамари и ще ядат картофени обелки още 20 години.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последно редактирано от defender : 06-16-2016 на 18:49
ако прочетеш последните изявления на тия педали
румънците не били искали никъв флот
прецедента не бил предлагал да се включваме никъде
а перуката ненчев дори не знаеше, че това не е по проект на нато
за свинята пожарникар е ясно - той първо щеше да праща някой си на кораби, след това се извъртя и изкара, че точно това не било обсъждано, ама пропусна да сподели, за какво точно сме се съгласили