ХАХХАХХАА
Първоначално написано от АгентМура хаштаговете са за педали Защо, че любопитствам
Първоначално написано от Mana Защо, че любопитствам Как ставаш толкова рано ??
Първоначално написано от fanton1 Как ставаш толкова рано ?? А ти?
Първоначално написано от deitona22 А ти? Това не е рано.
Първоначално написано от Indistinct Това не е рано. Добже утра, молодец!
Първоначално написано от fanton1 Как ставаш толкова рано ?? Биологичният ми часовник ме мрази и ме принуждава да се събуждам преди кокошките
Първоначално написано от Mana Биологичният ми часовник ме мрази и ме принуждава да се събуждам преди кокошките Искаш хлапе ли?
Първоначално написано от Indistinct Това не е рано. Предвид до колко писахме снощи тука във форума е Първоначално написано от inewton Добже утра, молодец! Папата и руски ли проговори вече ? Добра вечер!
Първоначално написано от deitona22 Папата и руски ли проговори вече ? Добра вечер! Папата владее английски, немски, латински, църковнославянски и руски. Майка му преподава френски.
Първоначално написано от inewton Искаш хлапе ли? К'во дали искам?
Първоначално написано от Mana К'во дали искам? Детенце, чаве, хлапе, бебе, чедо, рожба.
Първоначално написано от Mana К'во дали искам? Какво може да предлага един поп според теб ? ако си момче ти де
За к'ъв ми е малка, пищяща торба кокали? (deitona22, ми, не съм мъжка рожба.. )
Първоначално написано от Mana За к'ъв ми е малка, пищяща торба кокали? (deitona22, ми, не съм мъжка рожба.. ) Очень хорошо. И аз не обичам деца.
Първоначално написано от Mana За к'ъв ми е малка, пищяща торба кокали? (deitona22, ми, не съм мъжка рожба.. ) Жалко,тамън привлече вниманието на inewton Първоначално написано от inewton Очень хорошо. И аз не обичам деца. Защо така,попе ?
Първоначално написано от inewton Очень хорошо. И аз не обичам деца. Кое да им обичам? Пикае, сере, квичи, врещи и не знае какво иска. По-добре да се снабдя с една немска овчарка
Първоначално написано от Mana Кое да им обичам? Пикае, сере, квичи, врещи и не знае какво иска. По-добре да се снабдя с една немска овчарка Аз знам немски. Ще се науча и овце да паса.
Първоначално написано от inewton Аз знам немски. Ще се науча и овце да паса. Аа, не! Искам куче!
Първоначално написано от Mana Аа, не! Искам куче! Хайде, пак ще си остана без попадия.
А и това е по-подходящо за стадо овце -> http://www.perrosamigos.com/Uploads/.../bobtail-1.jpg
Първоначално написано от inewton Хайде, пак ще си остана без попадия. Ще прощаваш, дедо попе - не сме вярващи
Първоначално написано от Mana Ще прощаваш, дедо попе - не сме вярващи Разби сърцето на попа...сега ще си клъцне...брадата
Първоначално написано от deitona22 Разби сърцето на попа...сега ще си клъцне...брадата К'ва брада, бе!? Жена съм XD
Първоначално написано от Mana К'ва брада, бе!? Жена съм XD Той бре,не ти...е то и кончита вурст е жена,ама нали
Правила