Първоначално написано от inewton Сам ли я измисли? Не. Разказвали са ми я преди.
Първоначално написано от Dwyd96 Не. Разказвали са ми я преди. Прилича на измислена от теб.
Първоначално написано от inewton Прилича на измислена от теб. Ето ти от мен. Мечка изяжда по 2 буркана мед на ден. Колко буркана ще изяде от Коледа (25.12) до Нова Година (31.12) А да видим как си с математиката
Първоначално написано от Dwyd96 Ето ти от мен. Мечка изяжда по 2 буркана мед на ден. Колко буркана ще изяде от Коледа (25.12) до Нова Година (31.12) А да видим как си с математиката Тогава мечките спят, невежа.
Първоначално написано от inewton Тогава мечките спят, невежа. Добре.. не се хвана.. Официално обявявам IQ-то ти за = на маймунско.
Първоначално написано от Dwyd96 Добре.. не се хвана.. Официално обявявам IQ-то ти за = на маймунско. Продължавай да го питаш, той ще ти отговаря.
Първоначално написано от АгентМура Продължавай да го питаш, той ще ти отговаря. Той не става за тая работа
Първоначално написано от Dwyd96 Добре.. не се хвана.. Официално обявявам IQ-то ти за = на маймунско. Каква чест... Сега трябва и да черпя.
Правила