Първоначално написано от Dwyd96 Наистина не можеш да решиш тая елементарна задача? Истина ти казвам. Не знам как ще си взема изпита в четвъртък. Да не повярва наистина?
Първоначално написано от inewton Истина ти казвам. Не знам как ще си взема изпита в четвъртък. Да не повярва наистина? Ами дай отговора и решението. БЕЗ ДА ПИТАШ ИНД
Първоначално написано от Dwyd96 БЕЗ ДА ПИТАШ ИНД Трябва да се насладя на момента, може да нямам друга възможност.
Първоначално написано от Dwyd96 Ами дай отговора и решението. БЕЗ ДА ПИТАШ ИНД Аз да питам Indistinct? Нали сме един и същ човек. Тя 1/6*1/6*1/6*1/6 ли каза?
Първоначално написано от inewton Аз да питам Indistinct? Нали сме един и същ човек. Тя 1/6*1/6*1/6*1/6 ли каза? Умножава се Но искам отговора написан със Събития и прочие. ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕПИСАЛ ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Умножава се Но искам отговора написан със Събития и прочие. ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕПИСАЛ ;( Всъщност аз съм кретен, сега прочетох правилно въпроса. Извинявам се.
Първоначално написано от Dwyd96 Умножава се Но искам отговора написан със Събития и прочие. ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕПИСАЛ ;( Тя щом това е отговорила аз го отхвърлям.
Първоначално написано от inewton Тя щом това е отговорила аз го отхвърлям. Тя не отговори точно това
Първоначално написано от Dwyd96 Тя не отговори точно това Тогава го поддържам.
Първоначално написано от inewton Тя щом това е отговорила аз го отхвърлям. Не съм отговорила същото.
Правила