Първоначално написано от inewton Много бързо ги преброи. Кво съм броил.. тук е с факториали. Кво броене кви пет лева
Първоначално написано от Dwyd96 Кво съм броил.. тук е с факториали. Кво броене кви пет лева На първото контролно по вероятности колеги на товоето интелектуално ниво брояха. Оттогава асистента само големи числа дава.
Първоначално написано от inewton На първото контролно по вероятности колеги на товоето интелектуално ниво брояха. Оттогава асистента само големи числа дава. След като са брояли, са далеч от моето интелектуално ниво. По-скоро са близко до твоето.
Първоначално написано от Dwyd96 След като са брояли, са далеч от моето интелектуално ниво. По-скоро са близко до твоето. Да, далеч са от твоето. Все пак, ти не можеш да броиш.
Първоначално написано от inewton Да, далч са от твоето. Все пак, ти не можеш да броиш. Надушвам злоба. Много ниско падна След като си такъв гений, дай отговор на загадката която дадох на мура
Първоначално написано от Dwyd96 Надушвам злоба. Много ниско падна След като си такъв гений, дай отговор на загадката която дадох на мура Злоба? Към теб? За ко? Чувал съм я преди и знам отговора.
Първоначално написано от inewton Злоба? Към теб? За ко? Чувал съм я преди и знам отговора. Е кажи го на Мура. Че мен ме мързи.
Правила