hi,

Като за начало съм на 21, и колкото да е тъпо донякъде съм доста Срамежлив и особено в компанията на момиче..

От доста време с едно момиче(18г) си подхвърляме едни погледни,едни усмивки, отговаряме си, и тя е доста срамежлива(поне така ми излгежда де)......, но тя пък си има Гадже?!!?

Засякох я за първи път в един Фитнес, Тъй като съм срамежлив избягвах контакт (въпреки,че тя има няма все към мен гледа),но се наложи да и помогна за някое упражнени и от тогава Като се видим или засечем просто някъде винаги ми отговаря и ме гледа толкова мило с тези големи очи,че нз кво да направя..,

Може би щях да бъда по-решителен,ако не и бях разгледал фейса ей така случайно(не сме приятели) и се оказа,че има сериозен приятел от 2-3 години и то постоянно целувки,снимки.. викам явно не е за мен..изпуснал съм влака..

И се питам аджеба, като си има приятел и привидно не изглежда на някой Кифла, курва и прочие.. защо се постоянно погледа и е към мен, усмихва се, изчервява се като си говорим.. Първоначално си мислех,че си просто си фантазирам,но наистина без нищо да правя тя ме изпива с поглед..

Как да постъпя? Или просто явно съм и допаднал като приятел или човек и затова така се отнася.