Елмо харесва малкия еспада.
Елмо, ти си мазен педофил
Първоначално написано от АгентГлазура http://imgur.com/cpMQn2b Стефане, наистина ли си ти?
Първоначално написано от inewton Стефане, наистина ли си ти? Като малък. Сладурче си е. <3
Първоначално написано от inewton Стефане, наистина ли си ти? И ти ли ще блудстваш с дясната си ръка, папа Бенедикт?
Първоначално написано от solo_ Като малък. Като малък е бил по-хубав.
Първоначално написано от АгентМура И ти ли ще блудстваш с дясната си ръка, папа Бенедикт? Левичар съм, чадо.
Първоначално написано от inewton Като малък е бил по-хубав. Да не би да имаш актуална му снимка?
Първоначално написано от inewton Като малък е бил по-хубав. Ти не си ме виждал въобще, за да правиш сравнения. А и откъде сте толкова сигурни, че това на снимката съм аз?! Първоначално написано от solo_ Да не би да имаш актуална му снимка? Няма. Най- много да излъже, че има.
Първоначално написано от АгентМура Ти не си ме виждал въобще, за да правиш сравнения. А и откъде сте толкова сигурни, че това на снимката съм аз?! Няма. Най- много да излъже, че има. Сигурен ли си? Това, че ти не си ми дал, не означава, че нямам.
Първоначално написано от inewton Сигурен ли си? Това, че ти не си ми дал, не означава, че нямам. Виж си новата загадка.
Първоначално написано от Dwyd96 Виж си новата загадка. Видях.
Първоначално написано от inewton Сигурен ли си? Това, че ти не си ми дал, не означава, че нямам. Нямаш доказателства, самонадеян грандоман.
Първоначално написано от АгентМура Нямаш доказателства, самонадеян грандоман. Щом казваш.
Първоначално написано от inewton Щом казваш. Хайде покажи как изглеждам ако наистина притежаваш моя снимка! Предизвиквам те! Аз имам твоя!
Правила