.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Кръв след секс

Здравейте на всички! Значи въпросът ми е следния...
    Преди 3 дена с приятелката ми правихме секс, тя каза че когато се е прибрала и си е свалила белъото, по него е имало малко кръв, пък ми каза че не е девствена, и искам да питам дали е за притеснение Може да има и др. теми но несъм гледал целия форум. Благодаря предварително

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    LuNaTa
    ти тъп ли си какъв си?ако е била девствена тря си много зле да не разбереш...
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Хаха ми кръв има когато се скъса дествената ципа.Най-вероятно е била девствена.А ти случайно да и си и бъркал с пръсти...и от това може да се получи понеже там кожата е много нежна

Град
    Inside the temple
    Ммммм... ако е била девствена и го е била скрила от него, надали щеше да си признае, че след това е прокървяла.

По-скоро има някаква раничка, кожата наистина е много нежна. И на мен ми се е случвало да получавам подобно нараняване.
    When I love, I love.

Град
    Sofia
    Може да има малко кръв и без да е девствена.Може да е много тясна, а ти да си и голям...или да си я напънал повечко.Ако и остават няколко дена до цикъл също може да прокърви леки, защото и опираш лигавицата.Общо взето няма от какво да се притеснява
    Situatin normal-All fucked up...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    нищо й няма
    Собственост на Canis_Dirus

Moje da ima rani4ka na 6iikata na matkata-togava su6to se nabludava kurvene sled polov kontakt.

Случавало ми се е с надарени партньори. Спокойно след няколко пъти няма да имате този проблем! НО бъди по-внимателен!

Ако е била девствена е нормално да има кръв,но ти казваш че не е.Ако това и е 2-3 път,в който прави секс също е нормално.Може да си я одрскал,както казаха преди мен там кожата е много нежна-може и да е така ако е много тясна.Може да се получи така и ако е трябвало да и идва или пък ако цикъла и е свършил скоро

Ммммм... ако е била девствена и го е била скрила от него, надали щеше да си признае, че след това е прокървяла.

И аз мисля че ако и е било за първи път нямаше да му каже за кръвта, а ти как може не усети ли дали и е за първи път :P
    Не ПуШаА (трева),Не ПияЯ (вода),По мЪже Не ХоДяЯ (те идват при мен), лягЪъм си рано0о (към 7 сутринта), Не изЛизЪъм мноГу (от дискотеката), скРомна съЪм (имам 5 гардероба с маркови дрехи) и ниЩУу не тЪрсяЯ (то само ще дойде)...

ne zadaljitelno da e devstvena za da ima krav. vsi4ko moje da se slu4i. a pak moje i ti da si q povredil ne6to s izvinenie ne iskam`da te obidq

Мерси за информацията

Нищо й няма.На нас с приятеля ми също ни се е случвало.
    Просто си я понатиснал повечко.

Цитирай Първоначално написано от лИглЪъ

И аз мисля че ако и е било за първи път нямаше да му каже за кръвта, а ти как може не усети ли дали и е за първи път :P
    abe hora tq ako e bila devstvena e 6tqlo da ima i krav v momenta na poloviq akt,a ne samo posle i to malko!
    nali se se6tate kat neznaete ne govorete i ne obarkvaite mom4eto!
    slu6ai mladi momko i na men mi se e slu4valo savsem normalno e ako go e pravila samo 2/3 predi da go napravi s teb.parvite nqkolko puti ima po nqkoq dr.kapka.
    ili pu i e do6lo \/ znam li???
    no znam 4e 6te i mine
    SPOKO boy
    В любовта е като на война: лесно започва, трудно свършва, невъзможно е да я забравиш!

sexsi89 незнам защо си мислиш,че като при теб е имало кръв при първия ти път трябва да има и при всички останали-еми не е така!А и дори да и е било пръв път не е задължително като и го е вкарал и да е омазаля цялото легло(или там където са били) в кръв,а просто после е имала няколко капки по бельото си..Всички сме с различни организми и затова при всеки е различно

TQ MOJE DA NE E DEVSTVENA NO ZAVISI KOLKO PUTI GO E PRAVILA...AKO I E ZA 2-3PUT E NORAMALNO O6TE DA I TE4E KRUV

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Това е така,защото е емо.
    maika ti e emoooooo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

spoko, moita kurve6e nekolko puti podred kato burkam s prusti, posle i mina 6e i mine i na neq

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ммм споко - нищо й няма, презорил си я малко, нищо страшно

хей хора...имам вапрос.нямам много опит...иии за 1 път правих секс през януари месец и то само два пъти.от тогава до сега не съм правила.иии наскоро го направих с едно момче иии след това имах кървене леко.но предните два пъти нямах кървене.казаха ми че може да не се е скъсала ципата предните два пъти.а и да съм се протъркала просто...но нз защо се притеснявам да н е вътрешен кръвоизлив...възможно ли е да е това..но не трябва ли да е много повече кръвта?мерси предварително много

Re: Кръв след секс

Цитирай Първоначално написано от taburetka
    Здравейте на всички! Значи въпросът ми е следния...
    Преди 3 дена с приятелката ми правихме секс, тя каза че когато се е прибрала и си е свалила белъото, по него е имало малко кръв, пък ми каза че не е девствена, и искам да питам дали е за притеснение Може да има и др. теми но несъм гледал целия форум. Благодаря предварително

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Може да е била девствена ,може да си много надарен ,а тя да е все още тясна ,може да се е появила някаква раничка от протъркване,дано да не е нещо сериозно.
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    да еба,ама вие сте много тъпи е,не гледате ли датите?
    Станислава

Супер фен Аватара на m1nik
    ако и е за 2ри 3ти 4ти е нормално да кърви
    )

нормално е. Гарантирам ти, че и няма нищо на вътрешните органи. Много насериозно се взимаш ако си мислиш, че можеш да нанесеш чак такива щети

Maggii
    Guest
    Здравейте, току що си направих регистрация тук... Искам да попитам понеже с приятеля ми го правихме но по време на секс имаше доста кръв и вече втори ден има но малко, има ли място за притеснения. Благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си